Mit vennétek egy 14 éves lánynak a szülinapjára?
azt mondta, személyes ajándékot szeretne... a pénznél nincs személytelenebb.
nem tudom mennyi a kereted, de én mindenképpen valami ruhatervezéssel vagy varrással kapcsolatos anyagot vennék. eszembe jutott egy számítógépes szoftver, valami ruhatervező szoftver. biztos lehet ilyet kapni, rendelni.
vagy valami próbababát. ha nincs olyanja. amire rávarrhatja a ruhákat. esetleg valami anyagot, amiből tud varrni.
vagy ha nagyobb összegben gondolkodsz, be lehetne fizetni egy tanfolyamra. esetleg varrógépet is lehet venni, ha nincs neki. vagy valami tervezőasztalt ha van helye a szobájában.
nem tudom, hirtelen ezek jutottak eszembe.
vagy megkérdezed, van-e valamire szüksége a tervezéshez. tudom, hogy nem meglepetés akkor, de akkor olyat kap, amit szeretne
Kérdezd meg ,hogy mit szeretne ,vagy vidd el vásárolni. Ha látod ,hogy tetszik neki valami akkor azt vedd meg neki.
De vehetsz neki ruhaanyagot ,kagyló alakú gombokat vagy díszeket , esetleg olyan füzetet melyben próbababák vannak és arra lehet rajzolni.Szóval ilyen tervezői füzetet.
1. Látom nem értetted a kérdést..
2. Köszi a választ!:) Varrógépe van, és próbababát meg nem biztos hogy találok neki, de megfontolom a válaszodat. :)
3. Köszi a választ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!