Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Barátomnak augusztusban lesz...

Barátomnak augusztusban lesz a szülinapja. Nem tudom mit vegyek neki szerintetek?

Figyelt kérdés

Augusztusban lesz 19 éves már 1 éve és 3 hónapja lesz akkor

Tavaly egy kép keretet kapott 9 képpel benne és egy bögrét imádja a motorokat de már motoros lámpát is kapott tőlem pólót is és tanácstalan vagyok mit is kellene neki vennem nem túl nagy összegben mert nincs olyan sok keretem rá válaszokat előlre is köszönöm :)

2019. jún. 22. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok kicsi ajándékot... Mondjuk szotyit.
2019. jún. 22. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi vagyunk az egyetlen olyan pár,aki megbeszeli mit kér a másik? Így biztos,hogy hasznos dolgot kap. Meglepni máskor is lehet apróságokkal de akkor legalább tényleg ne hülyeséget kapjon. Szerintem kérdezz rá ha nem válaszol akkor max kitalálsz valamit.
2019. jún. 22. 18:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Pippantsd le, azt mindenki szereti. Mellé lehet csokit, vagy valamit.
2019. jún. 23. 07:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Kapjon egy motort.

Vagy ha van neki, akkor valami hozzá illő kiegészítőt. Bőrdzseki, valami védő felszerelés stb

2019. jún. 30. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!