Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nagy fa vagy kis fa legyen?

Nagy fa vagy kis fa legyen?

Figyelt kérdés

Nekem már csak annyi lenne, hogy elpakolom a nagy fa helyét, mert kis lakásban lakunk, és ehhez minden évben kicsit át kell rendezni a bútorokat.

De én itt elfáradtam, ezen a ponton. Csak nézem a helyét, és nincs kedvem elpakolni, mert nincs hova, minden évben másfél hónapig kupi van miatta, de a fa helye megvan, juhéé, utána meg 1 napig mászok alá meg létrázok fölé, körbeugrálom, díszítem, hogy szép plafonig érő legyen. Végül az órát nézve, még egy gyors fürdést-hajmosást beleerőltetve végül megjön a Jézuska 8 órakor, de 9-kor már esek össze.

Úgy gondoltam, hogy idén felrakok egy félméterest az asztalra, és nem pakolok meg gyötrődöm vele napokig, de akkor meg hiányozni fog, mert még soha, de konkrétan soha, még gyerekkoromban sem volt kis fánk soha. Majdnem 50 éve mindig plafonig érő van. Félek megtörni a hagyományt.

Most is gyötrődöm, és nem tudom, hogy mit nem fogok végül megbánni.

dec. 21. 17:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%
Egy szobád van? Kis fa! Ugyanolyan szép, aranyos tud lenni. Nekünk sokszor volt kis fánk. Egész kicsi is. Most 1 m-es lesz szintén egy kis asztalon. Ha körülötte is díszíted, pl égősort húzol a hosszú polcra, az tovább erősíti a hangulatot. Próbáld ki! Mit veszíthetsz? Jövőre lehet újra nagy fa, ha nem jön be.
dec. 21. 19:55
 12/14 anonim ***** válasza:
10%

6# ja fáj az igazság, ha valaki megírja a tutit és nem sajnálgat, vagy kritikát fogalmaz meg az egyből nem tetszik és bunkó meg tűnjön el.

A szeretet ünnepére fogod az önsajnálatot nevetséges 😀 másnak talán ez élete legsz@rabb napja (nem nekem, de pl vannaki beteg, kórházban van, vagy nem is tud fát vennim nincs fedél a feje fölött) neked meg az a fontos idézlek, a szeretet ünnepéhez közeledve, hogy mekkora fád legyen hmmm... és neked áll feljebb 😀 😀 😀 Tudod mit? Vegyél nagyot 😆

dec. 21. 20:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekünk 165 körüli fánk van mindig, közepes, nem foglal nagy helyet, könnyen felhozható és eltávolítható.
dec. 22. 19:45
 14/14 A kérdező kommentje:

Nagy fa lett, elpakoltam végül, erőt vettem magamon.

Nem szakad meg az évtizedes hagyomány.

dec. 24. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!