Mit lehet tenni, ha a múltbeli döntéseim egy évtized után is befolyásolják a jelenem, habár mindent megtettem, hogy jó legyen végre?
Toxikus embereket kiiktattam, elváltam a szadista volt férjemtől, csak van egy közös lányunk es végignéztem ahogy a lanyom hülyíti, ígerget neki, vesz egy ajandékot, vissza veszi, a gyerek szenved, hiaba segítem, irányítom, hogy ne vegye komolyan, ne várjon semmit az apjától mert gonosz, csak bele esik a csapdába, bízik, szegény.
Hiaba váltam el, 12 éve még mindig hallom a lányom panaszkodni, róla.
Tehat még téma ez az ember ennyi év utan.
Valahol azt érzem, hogy ha egyszer találkoztál egy rossz emberrel es a bűvkörébe kerültél, hiaba lépsz bármit az életed el van cseszve!
Nálamnál pozitívabb és életigenlőbb ember nem létezik, mindenben meglátom a jót, de azt is látom már, hogy sok mindent hiába remél az ember, bízva a jövőben vakul, a múlt igenis kopogtat naponta.
Apam is meghalt mar 5 éve, maga után hagyva az adósságait, legalábbis könnyebség nem járt a nyomában, kis penz stb, ahogy szokás azok esetében akik szeretik a családjukat, hagynak valamit maguk után, de ő megmondta hogy nem akar hagyni minket semmivel.
Csak úgy utalt minket, engem es anyam, pedig mast se csinaltam mint jójegyeket hoztam, h büszke legyen rám, segítettem otthon.
Kiköpött mása voltam, mielőtt jönnének, hogy nem vltam az övé. Es ilyen fel se merült .
Tehat kemeny árat fizetek a mában a régmúlt múltért.
Talán nem kéne a lányotokat az apja ellen nevelni a te múltbéli sérelmeid miatt. Kíváncsi lennék az apa nézőpontjára is azért.
A kérdésre a válasz: terápia.
Tudom közhely, de teher alatt nő a pálma.
Felnőttként a saját életét elő ember felismeri szülei hibáit és tanulva belőle másképp csinál ja, a lányok főleg tanulnak és fejlődnek a környezetüktől, őt ne féltsd.
Ha mindenki úgy tesz, ahogy tennie kell, úgy is lesz minden ahogy lennie kell.
Ha jó anya vagy, a lányoddal való kapcsolatod mindig csodálatos marad, te ülteted el benne a jővőbeli dolgokat, az anya aKulcs nem az apa az életmódban, stílusban, habitusban.
Örülj neki hogy szereti a gyerekét, törődik vele. Hány meg hány elvált anya szenved attól hogy az apa cserben hagyja a vérét...
Annak örülj hogy új életed van, a magad ura vagy, és nem egy szenyó szolgája.
Azt jó ha tudid, minden ember a döntései következményeit éli felnőttként, semmivel nem különb az életútad, mindenki felnőttként a döntései következtét éli tovább. Ha egyedül döntesz, már csak rajtad múlik a jövő. Nem más, te vagy generátora a jövődnek, semmi múltra való visszatekintes, csak a nagyszerű rajtad álló jövő a cél.
A gyerek biztonságban van, ha vele vagy és szereted, és támogatod.
A gyereknek meg szüksége van nem csak rád, hanem az apjára is.
Csak ennyi a dolgod az exeddel, a közös utód érdekében együtt működjetek, nem több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!