Mit lehet tenni, ha a múltbeli döntéseim egy évtized után is befolyásolják a jelenem, habár mindent megtettem, hogy jó legyen végre?
Toxikus embereket kiiktattam, elváltam a szadista volt férjemtől, csak van egy közös lányunk es végignéztem ahogy a lanyom hülyíti, ígerget neki, vesz egy ajandékot, vissza veszi, a gyerek szenved, hiaba segítem, irányítom, hogy ne vegye komolyan, ne várjon semmit az apjától mert gonosz, csak bele esik a csapdába, bízik, szegény.
Hiaba váltam el, 12 éve még mindig hallom a lányom panaszkodni, róla.
Tehat még téma ez az ember ennyi év utan.
Valahol azt érzem, hogy ha egyszer találkoztál egy rossz emberrel es a bűvkörébe kerültél, hiaba lépsz bármit az életed el van cseszve!
Nálamnál pozitívabb és életigenlőbb ember nem létezik, mindenben meglátom a jót, de azt is látom már, hogy sok mindent hiába remél az ember, bízva a jövőben vakul, a múlt igenis kopogtat naponta.
Apam is meghalt mar 5 éve, maga után hagyva az adósságait, legalábbis könnyebség nem járt a nyomában, kis penz stb, ahogy szokás azok esetében akik szeretik a családjukat, hagynak valamit maguk után, de ő megmondta hogy nem akar hagyni minket semmivel.
Csak úgy utalt minket, engem es anyam, pedig mast se csinaltam mint jójegyeket hoztam, h büszke legyen rám, segítettem otthon.
Kiköpött mása voltam, mielőtt jönnének, hogy nem vltam az övé. Es ilyen fel se merült .
Tehat kemeny árat fizetek a mában a régmúlt múltért.
Köszönöm a válaszokat!
10 es, igazad van sok mindenben a “teher alatt nő a pálma” tekintetében is, mert rengeteget fejlődtem a nehézségek allatt, a személyiségem szinte kicserélődött, jó értelemben, ha simán ment volna mindig minden, sose léptem volna új utakra es sose próbaltam volna meg semmit. (igaz úgy is lehetett volna élni és méghozzá jól)
A személyes fejlődésem azonban elakadt volna.
Viszont hogy állítod, hogy örülj, hogy szereti a gyerekét, az merem mondani, hogy őrült állítás, nem tudom elképzelni, honnan vetted!
En lennék a legboldogabb mint anya, ha igaz lenne, de sajnos nem igaz. A gyereket csak manipulálja ellenem, vesz neki egy kisautót es azt mondja neki, hogy csak akkor használhatja, ha megszakít velem minden kapcsolatot! Ez így sikerult is neki 2 évet, h a lányom alig beszelt velem ameddig belebetegedett es súlyos anorexiat csinalt! Ez csak egy pelda a szamtalan kegyetlenségére!
Es ez szeretetnek es törődésnek nem mondható!
"gyereket csak manipulálja ellenem, vesz neki egy kisautót es azt mondja neki, hogy csak akkor használhatja, ha megszakít velem minden kapcsolatot! Ez így sikerult is neki 2 évet, h a lányom alig beszelt velem ameddig belebetegedett es súlyos anorexiat csinalt! "
Most akkor veled él lányod vagy nem és hány éves.
Veled él lányod vagy nem ? mert ha veled él a lányod akkor hogy nem
Megszakítottam teljesen már évek óta. Nem tudom honnan veszed, de mindegy.
Pont erről szól a kérdés, hogy habár megszakítottam, mégsem segít semmit az előrehaladásban. Ugyanott vagyok mintha házas lennék vele. Félreertes ne essék, örülök hogy elváltam es nem banom.
14 éve költöztem el, azóta is vannak traumáim, hiába élek már az országhatáron túl.
Ennyi év szrságát nem lehet kiirtani, hiába szeretnek okoskodni a pszichológusok. Olyan neurológiai eltérések jönnek létre az agyban, hogy azt nem egyév, de nem is tíz "átírni".
A legtöbbünknek nem is sikerül, csak megtanulunk együtt élni a szr múlttal és az abból következő jelennel.
Ez a nagy helyzet.
Igen, de a volt ferj tovabbra is mérgezi az életem titokban, a háttérből, sokszor a gyerek sanyargatása által, hgy fájjon nekem.
Tehat meg mindig 2024 ben kavar a háttérben!
A neurológiai eltérésekkel egyetértek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!