Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Nem vagytok irigyek azokra...

Nem vagytok irigyek azokra kik kaptak májusfát? :D

Figyelt kérdés
Csomó háznál látom hogy májusfák vannak a ház előtt...Úgy irigylem őket, hogy van aki szereti őket...
2012. máj. 1. 10:28
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
* akik kaptak
2012. máj. 1. 10:28
 2/25 anonim válasza:
20%
Én nem irigykedem, pedig sanda gyanúm, hogy több okom lenne sóvárogni a szeretet után, mint neked. Persze, ezt nem tudhatom, de azt azért jelzem, hogy az ilyen kérdésektől feláll a szőr a hátamon.
2012. máj. 1. 10:33
 3/25 anonim ***** válasza:
Nálunk pl. ez nem hagyomány (Csonrád megye). Erről az egészről pár hónapja hallottam először, mikor más városba költöztem az egyetem miatt. Szóval nem vagyok irigy senkire, mondjuk van is párom, aki szeret. Majd lesz neked is. ;)
2012. máj. 1. 10:33
 4/25 anonim ***** válasza:

Nálunk már (sajnos) kiment a divatból (ország nyugati széle). Pedig anno tiniként mi is állítottunk a lányoknak. Jó buli volt maga az állítás is és a kitáncolás is :)

28/F

2012. máj. 1. 10:35
 5/25 anonim ***** válasza:
Én még életemben nem láttam májusfát, és őszintén szól nem is igazán érdekel. Pedig félig falun éltem, mert régen mindig mamáméknál voltam, de a faluban sem volt ez szokás sosem. Engem szeretnek májusfa nélkül is.:D
2012. máj. 1. 10:37
 6/25 anonim ***** válasza:
34%
Én egyszer kaptam, ugyan az nem biztos , hogy az májusfa volt. Még tini koromban történt, hogy május 1-én, a lakótelepi lakásunk ajtajába volt állítva egy virágzó cseresznyefa ág. A mai napig nem tudom, hogy ki tette oda, de nagyon örültem neki, akkor.
2012. máj. 1. 10:40
 7/25 anonim ***** válasza:

Én se láttam még, nem is hallottam róla, szóval nem érdekel.

Fa ide vagy oda, majd lesz, aki szeret téged is! :)

2012. máj. 1. 10:40
 8/25 anonim ***** válasza:

Én nem irígykedem mivel nekem jeggyűrűm van nem májusfám. :D

Nem mondom hha kapnék akkor nem örülnék de nem hiányolom. A párom nem is igazán ismeri ezt a szokást mivel nállunk nem nagy divat. Mikor kislány voltam akkor volt 1 ház az utcába ahol volt

2012. máj. 1. 10:43
 9/25 anonim ***** válasza:
én nem irigykedek.:D
2012. máj. 1. 10:44
 10/25 anonim ***** válasza:
39%
A szembe szomszéd kislánynak állítottak egy hatalmas májusfát tele lufival meg mindennel. Egy icipicit irigylem, hogy valaki ennyire szereti.
2012. máj. 1. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!