Mennyit vagytok együtt a párotokkal?
Nem jó kategória,de itt normálisak vannak.
Kezd megromlani a nemi életünk,hetente 1x ha együtt vagyunk.Nekem ez kevés,hiába próbálom megbeszélni a párommal,sokszor azt mondja fáradt.
Mi együtt élünk.Tényleg sokat dolgozik,de azért...
Kérdeztem is tőle,hogy nem e hiányzik neki, az volt a válasza,hogy nem.
Heti 4 alkalommal szoktunk együtt lenni általában.
Mi 8 éve vagyunk együtt, 4 éve együtt is élünk.
Nem változott a szexuális életünk.
A fáradtág, kimerültség, stressz lehet az oka hogy nem kívánja a párod az együttléteket.
Ha hétvégente vannak lazítós napjaitok, akkor neked kellene beleadnod mindent hogy a tűz újból lángra kapjon.
Apróságok. Figyelmességek.
Finom vacsora, meleg fürdő, halk zene, masszázs, illóolajok, teamécsesek.
Hú egymásra lehet ám hangolódni...
Nálunk mindig beválik.
Nálunk változó. Van, hogy reggel-este, van hogy csak egy héten 1x. Kezdetektől ilyen.
Most 6 hónapos a lányunk, épp a reggel-este időszakban tartunk :-))
"Apróságok. Figyelmességek.
Finom vacsora, meleg fürdő, halk zene, masszázs, illóolajok, teamécsesek."
Miért van az hogy a nők azt képzelik a párjuk olyan mint a filmeken? Csak költői kérdés volt, tudom a választ (mert azt szeretnék hogy olyan legyen mint a filmeken).
De mondjuk az miért van, hogy azt képzelik a párjuknak épp az a jó ami nekik is? Mert jól sejthető hogy ezek a te vágyaid, nem a férjedé, max csak azt hiszed.
Mondjuk a felsorolás akkor lenne teljes ha szerepelne a listában még egy romantikus film közös megtekintése is.
A halk zene ilyen tantrás lenne ha jól sejtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!