Mennyit vagytok együtt a párotokkal?
Nem jó kategória,de itt normálisak vannak.
Kezd megromlani a nemi életünk,hetente 1x ha együtt vagyunk.Nekem ez kevés,hiába próbálom megbeszélni a párommal,sokszor azt mondja fáradt.
3 éve vagyunk együtt, mindennap csinálni kell
amikor este azt hiszem, hogy na végre ez jó pár napra kiadós volt, reggel "állva" ébred...
dupla szex után is forog a nők után :(
én kb heti 1x, ha el megyek.
2,5 éve vagyunk együtt, együtt élünk.
Párom nagyon sokat dolgozik, ha délutános műszakban van akkor heti 1-2 alkalom.
Ha délelőttös akkor van, hogy mindennap.
Mi nem igényeljük, hogy naponta többször együtt legyünk, nekünk így jó.
16 hónapja vagyunk együtt, 10 hónapja együtt is élünk. A Párom 24/48as műszakban dolgozik, 24 szolgálat 48 itthon. Heti 1 alkalom a minimum, de az átlag heti 3. Nekünk ez így jó, Ő az aki elsőnek felhozza, hogy ... :)
23N a Párom 30F
Nálunk nagyon változó. Van hogy minden nap, de van hogy több mint egy hétig semmi. Túlélhető ez az időszak is, mert utána jön a jobb :)
5 éve vagyunk együtt.
Köszönöm,hogy vàlaszoltatok.A pàromnak az ilyen romantikus dolgok nem jönnek be,nekem annál inkàbb.
Sokszor az a baj,hogy pàrom nem az a szenvedèlyes tipus,nekem pedig hiányzik.O ùgy akarja àltalàban,ahogy neki kènyelmes...Hànyszor mondom,hogy jol esne a kènyesztetès..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!