Szakítás után mennyi időnek kellett eltelnie, hogy azt mondjátok, túl vagytok rajta?
Nekem kb 9 hónapba telt, mire a legrosszabb időszakon túl lettem és képes lettem úgy is várni valamit a jövőtől, hogy ő már nem fog szerepelni benne. A kapcsolat hossza szerintem nem számít, ez mindig attól függ, mennyire kötődtél hozzá, mennyire volt a társad.
26 N
Mi 2,5 évet voltunk együtt, nagyjából ennyi is kellett, hogy kiheverjem, sok sebet okozott lelkileg. Az önbizalmam nulla lett. A 2 év után belementem egy szexkapcsolatba egy szinte kamaszkorom óta jó barátommal, mert hiányzott a testiség, de vele vagyok már 4 éve, szerelmesen. Jövő nyáron házasodunk! :)
A köztes 2 év különben maga volt a pokol, de szerintem is az a lényeg, mennyire kötődtél. Meg kell járni a poklot, hogy utána felfelé vezessen az utad, akármekkora közhely. És néha észrevétlenül kezdődik, mint esetemben is!
27/n
csak 3 hetet jártunk, de szakítanom kellet. okot nem mondok.
1 hónap telt el azóta, de még mindig nagyon szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!