Hogy könnyebb elfelejteni a másikat? Ha gondolunk rá vagy ha megpróbálunk másra koncentrálni?
Elhagytak és nagyon szomorú vagyok. Lenne dolgom bőven, de nagyon sokszor eszembe jut és olyankor elvész minden motiváció ami valaha volt az életemben. Viszont ha sokáig megpróbálok teljesen másra figyelni akkor egy idő után egyszerre törnek ki belőlem az érzelmek és akkor napokig padlón vagyok, úgy, hogy nem haladok semmit a munkámmal. Mit tegyek, mi a jó ebben a helyzetben?
25L
Nekem igenis az tett jót, hogy egy ideig hagytam magam rágódni a dolgokon, végiggondoltam az egész kapcsolatunkat, kielemeztem magamban, mi/hogy/miért vezetett ide. Borzalmasan szenvedtem ettől de ennek köszönhetően nagyon fontos tanulságokat vontam le és azt hiszem, ez segített főleg belátni és elfogadni, hogy miért nem akart már többé velem lenni és továbblépni.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!