Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy könnyebb elfelejteni a...

Hogy könnyebb elfelejteni a másikat? Ha gondolunk rá vagy ha megpróbálunk másra koncentrálni?

Figyelt kérdés

Elhagytak és nagyon szomorú vagyok. Lenne dolgom bőven, de nagyon sokszor eszembe jut és olyankor elvész minden motiváció ami valaha volt az életemben. Viszont ha sokáig megpróbálok teljesen másra figyelni akkor egy idő után egyszerre törnek ki belőlem az érzelmek és akkor napokig padlón vagyok, úgy, hogy nem haladok semmit a munkámmal. Mit tegyek, mi a jó ebben a helyzetben?

25L

2012. ápr. 12. 10:51
 1/2 anonim ***** válasza:
elfelejteni nem fogod soha,csak esetleg le tudod zárni magadban,velem így volt.eleinte összeroppantam,de csak arra keztem gondolni mitt tett velem és szép lassan megutáltam,sokat segítettek a barátok,a sok munka amibe beletemetkeztem.csak az idő enyhít a fájdalmon,kitartás!!!!
2012. ápr. 12. 11:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem igenis az tett jót, hogy egy ideig hagytam magam rágódni a dolgokon, végiggondoltam az egész kapcsolatunkat, kielemeztem magamban, mi/hogy/miért vezetett ide. Borzalmasan szenvedtem ettől de ennek köszönhetően nagyon fontos tanulságokat vontam le és azt hiszem, ez segített főleg belátni és elfogadni, hogy miért nem akart már többé velem lenni és továbblépni.

26 N

2012. ápr. 12. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!