Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Nők, miért szoktátok elfelejte...

Nők, miért szoktátok elfelejteni a férfinapot?

Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 10:20
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

De elfogadtam aki azt írta hogy leszarja. Megértem.

De az hogy minden nap férfinap, meg a virágot is leszóljátok, meg elmondtok minden hülye gyereknek... Szerintem ez nem normális.

2022. jan. 12. 16:33
 32/47 A kérdező kommentje:
32, én sem tudok többet mint te. De miért kell ezt megmagyarázni? Ha van nőnap akkor férfinap is.
2022. jan. 12. 16:33
 33/47 Ilona Bp válasza:
51%
Hello!Bocs kedves férfiak, hogy nem köszöntöttelek benneteket a mai napig, de nem is tudtam, hogy létezik férfinap !!!Kérem irjon már valaki pontosabbat, mikor van Férfinap.Multkor félfüllel hallottam azt is, hogy van Apák napja is !? Erről sem tudok semmit.Borzasztó ez a tudatlanság !!!!!!!
2022. jan. 12. 18:35
 34/47 A kérdező kommentje:
37, ötös válaszomban írtam. November 19.
2022. jan. 12. 20:09
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

#35 "De az hogy minden nap férfinap, meg a virágot is leszóljátok, meg elmondtok minden hülye gyereknek..."

Igen, itt jönnének a mellédumálós szöveg helyett azok az opciók, hogy

- Nem értek egyet [ezzel] meg [ezzel] meg [ezzel] azért, mert szerintem ez [...] és ez [...] és ez [...]....

- Miért gondolod úgy, hogy minden nap férfinap? (Opcionális: Szerintem nem az [ezért] és [ezért] és [ezért])

- Miért nem szeretitek a virágot? (És meghallgatod és megérted a választ.)

A "miért mondotok el minden hülyegyereknek?" nem tud felkerülni erre a listára, mert ha így kommunikálnál, senki sem hülyegyerekezne le téged.

2022. jan. 12. 21:05
 36/47 A kérdező kommentje:

De mit kell azon magyarázni hogy nem minden nap férfinap?

Őszintén nem értem. Meséld el nekem kérlek hogy miért lenne minden nap férfinap.

2022. jan. 12. 21:09
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
Az #1-es válaszolótól kérdezd privátban vagy itt. (Inkább itt, kíváncsi vagyok a vitára. :))
2022. jan. 12. 21:20
 38/47 anonim ***** válasza:
51%
engem se a ferfi, se a nonep nem erdekel. de meg az nyak napjat is altalaban elfelejtem mikor van. nem azert mert nem szeretem az anyamat, hanem mert ezek a kis "unnepnapok" mint a nonap, ferfinap, anyak napja, nevnapok, valentin nap, stb sose erdekeltek. nekem van karacsony, szilveszter, husvet es szulinapok.
2022. jan. 12. 22:33
 39/47 anonim ***** válasza:
85%

A férfinap hülyeség, a nőnap is csak szoci giccs. Nincs mit ünnepelni azon, hogy ki milyen nemű, ez nem egy teljesítmény vagy érdem.

Ha már köszöntünk, akkor az anyák napja mellett az apák napját illene komolyabban venni, és a jó apák felé gyakorolni vmi kis gesztust. Persze azt is mindenki leszrja.

2022. jan. 13. 08:49
 40/47 anonim ***** válasza:
74%

43.!

Az első március 8-hoz kötődő esemény 1857-ben történt, amikor március 8-án emberibb munkafeltételeket és magasabb fizetést követelő textilipari nődolgozók tüntettek New York utcáin.

1909-ben az Egyesült Államokban tartották meg az első nemzeti nőnapot, február utolsó vasárnapjára, 28-ára igazítva.

2022. jan. 13. 11:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!