Nők, miért szoktátok elfelejteni a férfinapot?
De elfogadtam aki azt írta hogy leszarja. Megértem.
De az hogy minden nap férfinap, meg a virágot is leszóljátok, meg elmondtok minden hülye gyereknek... Szerintem ez nem normális.
#35 "De az hogy minden nap férfinap, meg a virágot is leszóljátok, meg elmondtok minden hülye gyereknek..."
Igen, itt jönnének a mellédumálós szöveg helyett azok az opciók, hogy
- Nem értek egyet [ezzel] meg [ezzel] meg [ezzel] azért, mert szerintem ez [...] és ez [...] és ez [...]....
- Miért gondolod úgy, hogy minden nap férfinap? (Opcionális: Szerintem nem az [ezért] és [ezért] és [ezért])
- Miért nem szeretitek a virágot? (És meghallgatod és megérted a választ.)
A "miért mondotok el minden hülyegyereknek?" nem tud felkerülni erre a listára, mert ha így kommunikálnál, senki sem hülyegyerekezne le téged.
De mit kell azon magyarázni hogy nem minden nap férfinap?
Őszintén nem értem. Meséld el nekem kérlek hogy miért lenne minden nap férfinap.
A férfinap hülyeség, a nőnap is csak szoci giccs. Nincs mit ünnepelni azon, hogy ki milyen nemű, ez nem egy teljesítmény vagy érdem.
Ha már köszöntünk, akkor az anyák napja mellett az apák napját illene komolyabban venni, és a jó apák felé gyakorolni vmi kis gesztust. Persze azt is mindenki leszrja.
43.!
Az első március 8-hoz kötődő esemény 1857-ben történt, amikor március 8-án emberibb munkafeltételeket és magasabb fizetést követelő textilipari nődolgozók tüntettek New York utcáin.
1909-ben az Egyesült Államokban tartották meg az első nemzeti nőnapot, február utolsó vasárnapjára, 28-ára igazítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!