Nők, miért szoktátok elfelejteni a férfinapot?
Neked fontos, ünnepeld hát te. Beszéld meg a környezeteddel, ha neked ennyire létfontosságú, de másokat hagyj csak békén ezzel.
(#9)
14# Én mentem a te kérdésedhez, vagy te jöttél az enyémhez?
Eleve ha nem érdekel ez az ünnep akkor nem értem miért kattintottál ide.
Azért felejtem el, mert se ezt, se a nőnapot nem ünnepeljük. Abszolút felesleges hülyeség, minden nap "megünnepeljük" a másikat, nem kell ehhez nap és mégcsak nem is egy valódi ünnepről van szó, mint a karácsony. Mégcsak nem is egy személyes évforduló.
26/N
Én szimplán figyelmen kívül hagyom, de már az összes többi ilyen gyűjtő "ünnepet". Hogy miért? Mert velem sem volt senki figyelmes ezeken az ünnepeken (valentin, nőnap, karácsony, névnap). Eleinte én is megleptem a párom figyelmességekkel, de mikor nem viszonozta egy időután rosszul esett. Apukám az egyetlen aki hoz egy viragot, pl nőnapkor vagy népnapkor. Férfiak tekintetében. Ez nem egy egy alkalom, ez az utóbbi 15 év.
És félre ne érts ez mentes minden panaszkodástól, ugyanis csodálatos párom van és imádom és ő is viszont. Bármit megtesz amit kérek, de neki ezek az ünnepek nem fontosak, én pedig megtanultam, hogy nekem se legyen az (karácsony kivételével, az nekel nagyon fontos ünnep).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!