Miért nem tudom az exemet elfelejteni?
Írd ki még párszor...
Foglald el magad valamivel, koncentrálj a saját életedre
Mert nem is akarod. Azt mondod családja van, akkor minek foglalkozol vele? Felejtsd el, álld meg hogy ne nézegesd pl a profilját.
Azt meg hogy mintaférj, mintaapa nem tudhatod. Sokszor fogalmunk sincs mi megy a 4 fal közt.
Nekem is egy pasi volt az életemben, aki megdobogtatta a szívem, volt előtte is más, utána is, de soha senkivel nem éreztem azt, mint vele. Senkivel nem is fogom, mert egy férfi sem érhet a nyomába sem, ez az igazság! Senkit nem fogok még egyszer olyan jónak látni, mint őt, mikor együtt voltunk. Kiváló volt az ágyban, biztonságot nyújtott, egy hullámhosszon voltunk, semmi nem érdekelt minket, a mànak éltünk, és valahogy rohadtul nem érdekelt, hogy mások mit gondolnak, mégis MINDEN megvolt. Tökéletes volt... Mégis vége lett. Lecserélt, letiltott, szavak nélkül kidobott az életéből magyarázat nélkül. Fájt, mai napig fáj...Pedig már sok idő eltelt. Nincs mit tenni. Maradok még valószínűleg nagyon sokáig ebben az állapotban, és egyszer majd csak jobb lesz talán...Nincs idő sirànkozni. Te se tedd ezt. Vége. Ő bántott téged, nem becsült, fogadd el, és lépj tovább. Még ha rohadt nehéz is.
Az én exem is teljesen sikeres, döglenek érte a csajok, pedig nem néz ki jól, sikereket ért el, kiváló sportoló több sportban is, bulizik állandóan, azt vallja, hogy buli az élet. De tudom, hogy ez mind csak színjáték, mert a családjàval már szinte egyáltalán nem jön ki.
4-es
Mennyi idős voltál? És mennyi vagy most?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!