Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak olyan ember tud hiányozni...

Csak olyan ember tud hiányozni, akit szeretünk?

Figyelt kérdés
Talán bugyuta kérdés, de jó lenne más magyarázat rá. Mert hiába van lefoglalva egész nap a fejem, mégis hiányzik egy illető, akivel az elmúlt időszakban több időt töltöttem. Nem szeretném őt szeretni semmilyen módon, mégis folyton ő jár a fejemben.

tegnap 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Talán kicsit megszereted.

De ez szerinted egy rossz dolog, hogy szereted?

tegnap 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem pont ma jutott eszembe egy ember, akivel kapcsolatban voltam egy darabig és egy barom volt. 4-5 éve meghalt és nem azt mondom, hogy hiányzik, de megnéztem volna, hogy mi van vele.

A volt sógorom is meghalt már, együtt dolgoztunk egy darabig, különösebben nem szerettem, volt egy furcsa stílusa, de eszembe szokott jutni, talán még hiányzik is. Bár nem valószínű, hogy közös programjaink lennének.

tegnap 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Inkább úgy fogalmaznék, hogy másmilyen módon.

Egy testvér is más módon hiányzik, egy szülő is, egy kolléga, egy barát is, és az is aki akár a társad lehetett volna szépen mondva a szerelmed akár.

tegnap 21:18
 4/5 Fragments of Fantasy ***** válasza:
Nem, sajnos olyan ember is tud hiányozni aki iránt haragot vagy éppen gyűlöletet érzünk.
tegnap 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:
4es az miért tud hiányozni?
tegnap 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!