Szerintetek igaz az, hogy akinek a hibái is hiányoznak, az igazán fontos ember volt számunkra?
"a hibái is hiányoznak"="idealizáltam őt és csak a jó oldalát láttam"?
Igen, akinek jó oldalát látjuk, ő valószínűleg nagyon fontos ember számunkra.
3# szerintem fuss neki mégegyszer az értelmezésnek
Igen kérdező. Pl:. Nagyapam nagyon horkolt. Nagyanyám ezt nagyon utálta,de miutan papam meghalt,pont az hianyzott neki a legjobban hogy ott horkoljon mellette. Azt mondja,bem is alszik azota ugy mint regen
Ki az az elborult elmebeteg, akinek az akármilyen másik ember hibái hiányoznak?
Tehát hiányzik, hogy hazudik, hogy agresszív, hogy megüt, hogy meglop, hogy megcsal, hogy kihasznál, hogy csicskáztat, hogy megbízhatatlan, hogy lusta ...stb?
Ez a kérdés úgy baromság, ahogy van, vagy szokás szerint rosszul van feltéve a kérdés!
Mégis én vagyok lepontozva, aki értelmezni próbálta segítő szándékkal hogy hátha Kérdező is kifejti mire gondol.
Így segítsen valaki.
# 3 voltam.
Vannak emberek, akik hiányoznak, mert annyi JÓ tulajdonságuk volt, hogy a minimális hibáikkal együtt szerethetőek voltak.
De speciel nem a hibáik hiányoznak, ez tényleg marhaság!
Én meg az egyetlen voltam aki rogton megertette a kerdest es peldát is hozott ra az eletbol es megis le lettem pontozva
5# voltam
Szerintem ez egy rosszul megfogalmazott kijelentés.
Az lehet, hogy az idegesítő szokásaira és rossz élményekre is nosztalgiával gondolunk, de ez nem egyenlő azzal hogy a hibái hiányoznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!