Mindig fog hianyozni nagymamam?
12 eve halt meg de szerintem nincs olyan nap hogy ne junta eszembe ha nem is mindennap akkor minden masnap megjelenik sokszor az almaimban is
Igazabol mar ha ra gondolok nem fog el szomorusag cask ha elkezdek rola gondolkodni miket csinaltunk miket mondott es akkor minnel melyebbre asok olyankor elszomorodok meg mindig el is sirom magma ha eleget gondolkozom rajta
Sokszor hianyzik es gondolok ra mi lehet vele most epp :(
Ez normalis dolog hogy ennyi ido utan meg mindig Igy erzek orokre igy less?
viszont a hangjat mar kicsit nehezebb felideznem (13 eves voltam amikor meghalt eleg nagy trauma volt.. foleg hogy elotte nem mentem be meglatogatni 1 hetig a korhazba mert mindig epp valami "fontosat" csinaltam... akkor epp egy szamotigepes jatekkal jatszottam... pedig meg a szuleim unszoltak is hogy menjek be en meg mondtam hogy majd holnap... aztan nem volt tobb holnap)
koszonom :))
es abban biztos vagyok hogy tudta hogy mennyire szeretem cask rossz erzes :((
amikro meghalt megereztem delutan ketto volt (nem sokkal mult erre nagyon tisztan emlekszem)
epp beleptem az ajton (iskolabol mentem haza) es eldobtam mindent ami nalam volt es lergoytam a folder elkezdtem sirni es az egyetlen ami eszembe jutott mamam volt (nem tudom miert vagy mi utott belem de olyan volt mintha egy eles fajdalom nyilalt volna mellkhasamba) es cask sirtam sirtam vagy 10 percig nem is tudom mi lelt majd gyorsan felhivtam anyat hogy mamaval minden rendben van mert olyan furcsat erzek magma sem tudom es o mondta persze semi baj mi baj lenne majd mennek be delutan
es kesobb derult ki hogy 2 korul halt meg :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!