Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mindig fog hianyozni nagymamam?

Mindig fog hianyozni nagymamam?

Figyelt kérdés

12 eve halt meg de szerintem nincs olyan nap hogy ne junta eszembe ha nem is mindennap akkor minden masnap megjelenik sokszor az almaimban is

Igazabol mar ha ra gondolok nem fog el szomorusag cask ha elkezdek rola gondolkodni miket csinaltunk miket mondott es akkor minnel melyebbre asok olyankor elszomorodok meg mindig el is sirom magma ha eleget gondolkozom rajta

Sokszor hianyzik es gondolok ra mi lehet vele most epp :(

Ez normalis dolog hogy ennyi ido utan meg mindig Igy erzek orokre igy less?

viszont a hangjat mar kicsit nehezebb felideznem (13 eves voltam amikor meghalt eleg nagy trauma volt.. foleg hogy elotte nem mentem be meglatogatni 1 hetig a korhazba mert mindig epp valami "fontosat" csinaltam... akkor epp egy szamotigepes jatekkal jatszottam... pedig meg a szuleim unszoltak is hogy menjek be en meg mondtam hogy majd holnap... aztan nem volt tobb holnap)

2016. aug. 22. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Teljesen természetes, hogy így érzel még mindig. Azon pedig mostmár ne bánkódj, hogy akkor miért nem mentél be! Így is látszik, hogy mennyire szeretted, mert 12 év után is minden nap gondolsz rá. Biztos vagyok benne, hogy a nagymamád tudta, hogy nagyon szereted, és így legalább nem az az utolsó emléked róla, ahogy a kórházban fekszik.
2016. aug. 22. 19:34
 2/5 A kérdező kommentje:

koszonom :))

es abban biztos vagyok hogy tudta hogy mennyire szeretem cask rossz erzes :((

amikro meghalt megereztem delutan ketto volt (nem sokkal mult erre nagyon tisztan emlekszem)

epp beleptem az ajton (iskolabol mentem haza) es eldobtam mindent ami nalam volt es lergoytam a folder elkezdtem sirni es az egyetlen ami eszembe jutott mamam volt (nem tudom miert vagy mi utott belem de olyan volt mintha egy eles fajdalom nyilalt volna mellkhasamba) es cask sirtam sirtam vagy 10 percig nem is tudom mi lelt majd gyorsan felhivtam anyat hogy mamaval minden rendben van mert olyan furcsat erzek magma sem tudom es o mondta persze semi baj mi baj lenne majd mennek be delutan

es kesobb derult ki hogy 2 korul halt meg :((

2016. aug. 22. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én nagymamám 7 éve halt meg, de a mai napig nagyon fáj a hiánya. Ő volt az igazi nagymami, aki egészségügyi nehézségei ellenére mindig támaszom volt, szerető intelmeivel és bölcsességeivel segített terelgetni az élet nehéz ösvényein (sajnos gyerekkorban ez is kijutott). Talán azért is hiányzik annyira fájdalmasan, mert ebben a rideg világban szinte csak ennek az ellenkezőjét látom az emberekben (tisztelet a kivételnek).
2016. aug. 22. 19:47
 4/5 A kérdező kommentje:
hat az en nagyim nem volt az a huu de jo ember :DD 3 ferjet fogyasztott el meg haat eleg...megoszto szemlyiseg volt de en mindig szerettem ot :))
2016. aug. 22. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek,kedves kérdező. :(
2016. aug. 22. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!