Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Nők, miért szoktátok elfelejte...

Nők, miért szoktátok elfelejteni a férfinapot?

Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 10:20
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nálad valami nagyon rosszul van bekötve. :D Azokat küldöd el a p-ba, akik pont hogy megválaszolják a kérdésedet, csak neked nem tetszik a válaszuk. :D

Nézzük:

Kérdés: Nők, miért szoktátok elfelejteni a férfinapot?

Válaszok:

#1: mert minden nap férfinap. A nőnap is csak egy "nesze itt egy rózsa, holnap tovább verünk" gesztus.

#9: A barátommal egyiket se ünnepeljük, mert annyira felesleges. (Segítek, itt a válasz az, hogy mert felesleges)

Az én válaszom az, hogy egyik ünnepnap sem érdekel, nekem mindegyik olyan, mint a többi.

Ez a mellébeszélős duma meg rohadtgáz, akiket ezzel próbálsz meg elnyomni, egyáltalán nem beszélnek mellé, ennek a háttere az, hogy te próbálod meg ezzel ledominálni a másikat és lenyomni az ő véleményét. Régi jó agresszor technika, ajánlom mindenkinek, hogy figyeljen erre oda és tanulja meg felismerni és kivédeni.

2022. jan. 12. 07:32
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem költői kérdésnek szántam, tényleg tök kíváncsi vagyok hogy a férfinapot mihez kötjük, mármint miért van pont akkor amikor? Minek az évfordulója a dátum? Mi az ünnep története?

Nem találtam erről semmit a neten, pedif tényleg érdekelne. Te biztos tudod, ha ekkora aktivistája vagy az ünnepnek.

2022. jan. 12. 07:48
 23/47 anonim ***** válasza:
75%

Azta.

Hát én férfiként mondom, hogy ezek a "napok" mindegy milyen hót feleslegesek...

1 vagy dolgozunk

2 vagy pihenünk

3 vagy simán elfelejtük

Még csak házassági évfordulót se nem ünneplünk...

Minek?

Minden szabad időnket együtt töltjük ez az ajándék nem egy pár Ft-s kacat amit az ember a sarokba hajít.

2022. jan. 12. 08:44
 24/47 anonim ***** válasza:
85%
Kikéred magadnak, amiért nem köszöntenek fel férfi napkor, de a legkevésbé sem viselkedsz férfiasan. Egy igazi férfit nem érdekelné, mert nem ettől érzi magát férfiasabbnak. Ahogy egy igazi nő sem a nőnaphoz köti a nőiességét ... Ahogy már te is leírtad. Te csak pénisszel a lábad között születtél, attól még nem leszel férfi.
2022. jan. 12. 09:33
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, hasonlítsd össze a kettőt kulturális és történelmi jelentségük szempontjából (vagyis miknek az évfordulói):

[link]

[link]

Mondjuk egyiknek se látom sok értelmét, de kérdező, mit számít, ha mi elfelejtjük? Téged úgyse köszöntenénk, pedig neked fontos, szóval beszéld meg ezt a családoddal, barátaiddal, hogy legközelebb gondoljanak rád.

Garantálom, hogy a barátom nem tudná megmondani, mikor van a nemzetközi férfinap, nekem se esett le egyből, amikor még édesapám és a nagypapám felköszöntöttek aznap, mert annyira lényegtelen.

26/N (#22)

2022. jan. 12. 09:39
 26/47 anonim ***** válasza:
27%

Én pl. azért nem ünneplem, amiért a Halloweent és a Valentin napot sem. Egyszerűen nálunk nincsen hagyománya. Nem ebbe nőttem fel. Nem alakult ki nálam ez a szokás.

De egyébként szeretem az ünnepeket. Azokat, amik számunkra hagyományosak.

2022. jan. 12. 09:59
 27/47 A kérdező kommentje:

Nehogy már az ne legyen félrebeszélés hogy "minden nap férfinap", és ez hol van leírva?

Pont hogy egy igazi férfi ki mert állni azért ami zavarja.

2022. jan. 12. 15:54
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, miért nem árulod el, hogy milyen jeles dátumhoz köthető ez az ünnep? Komolyan érdekel, nem csak cseszegetésből kérdezem már kb. negyedszerre. :DDD
2022. jan. 12. 16:05
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
De miért nekünk magyarázol? Miért nem a környezetednek? :D
2022. jan. 12. 16:10
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem félrebeszélés. Feldobtad a kérdést, meg lett válaszolva. A félrebeszélés az lenne, ha valami teljesen másról kezdene el beszélni, ami kérdésedtől teljesen független.

Amit itt művelsz, az kiállásnak semmiképp sem nevezhető. Egyrészt más véleményét befogadni, megérteni sem vagy képes/hajlandó, ebből pedig következik is, hogy ellenvéleményt megfogalmazni sem tudsz velük kapcsolatban, tehát a véleményedért kiállás, a kulturált vita és érvek ütköztetése nálad már a legelső lépésnél elhasal.

Ezt kompenzálandó nyomod el a válaszolókat és próbálod érvényteleníteni a véleményüket ezzel a ne beszélj mellé dumával. Ez történik itt. És rohadt szánalmas.

2022. jan. 12. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!