Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet elfelejteni egy...

Hogy lehet elfelejteni egy személyt?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki évek óta nagyon szimpatikus és tetszik viszont sosem mertem lépni és nem is tervezek mert sosem állna velem szóba olyan ronda vagyok. Hogy tudnám kiverni a fejemből?
2021. júl. 27. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Az idő megoldja!
2021. júl. 27. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon szerelmes vagy a srácba, akkor soha. Ha szerencséd van, akkor idővel elmúlik. Hány éves vagy, illetve miért tartod magad rondának? Ha tényleg szereted, akkor írj rá, egy próbát megér. Legrosszabb esetben elutasít, így lehet, hogy könnyebben elfelejted.
2021. júl. 27. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan rondanak erzed magad, és nem is akarsz szóba állni valakivel, akkor soha a büdös életben nem lesz párod.

Ki fognak abrandulni a hulyeseged miatt

2021. júl. 27. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként sokan nem várnak el, hogy full bombacsaj legyen...
2021. júl. 27. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt is egy srác, sokáig, majdnem 10 évig a legjobb haverom volt. Majd egyszer átfordult az egész, több lett. Majd hirtelen egyik pillanatról a másikra kidobott az életéből. Ennek már pár hónapja. Azóta szenvedek, és fogalmam sincs, hogy mikor fogom végre elfelejteni. Úgy érzem soha. Ő volt a legelső akinél azt éreztem, hogy minden rendben van, ha vele vagyok, simán hozzá is mentem volna akár, ő volt a minden, sok mindent szóba hoztunk, együttélést, közös életet, meredek dolgokról beszéltünk. Megbíztam benne. De nem kellettem neki, helyettem egy sokkal fiatalabb liba kellett. Hozzáteszem, én 21 éves vagyok, és helyettem összejött egy olyannal, ami abszolút nem az ő korosztálya lenne, egy 15 éves kiscsajjal. Egyszerűen megbolondulok.

Röviden àtérzem a helyzetedet! Reméljük mindkettőnk problémàja idővel jobb lesz. Kitartást!

2021. júl. 27. 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem konnyebbulnel meg, ha bevallanad neki? Az en buszkesegem maskepp mukodik, es egy sulyos teher lerakasanak tunne.
2021. júl. 28. 03:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az idő is segít, de teljesen csak az mulasztja el a fájdalmat, ha az ember talál valaki mást, aki a helyébe a lép.

Szerintem inkább az önbizalmadon kellene növelni első körben. Mi az, amivel elégedetlen vagy magadon?

2021. júl. 28. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!