Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi van ha a föld mégis lapos?

Béci777 kérdése:

Mi van ha a föld mégis lapos?

Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 21:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 A kérdező kommentje:

Nézd meg járj utana magad.

[link]

2017. jan. 10. 22:47
 22/82 A kérdező kommentje:

Ja,boccs azt elfelejtettem hozzá írni ,hogy 2,5 cm víz borítja ezért tükrőzödik.

És az egyik felétől tökéletesen láttsz 160 kilóméterre a másik végébe.Ez egy gömbön lehetetlen!

2017. jan. 10. 22:49
 23/82 A kérdező kommentje:
A Suezi csatorna hasonló kérdés.
2017. jan. 10. 22:50
 24/82 anonim ***** válasza:
100%

"Ami ha csak 60 mérföld az is 90 kilóméter ez a mai tudomány szerint és ha a föld gömb alaku 1828,8 méter "szinteltolodás""

Ezt elmondod, hogyan jött ki?

Csak mert én kiszámoltam, hogy egy 6380 km sugarú gömb felszínén két 100 km-re lévő pont között egy 113 méter magas "domb" látszik.

Ennél önmagában magasabbak a chicagói felhőkarcolók.

Egyébként az 1800 m marha sok lenne, gondolj bele, az majdnem a Föld sugarának a harmada, úgy hogy a 100 km az a Föld kerületének az 1/400 része.

"nem az nem fata morgana sajnos ez bizonyított"

Kíváncsi vagyok a bizonyításodra.

Illetve azt is elmondod, hogy a korong alakú Föld mitől nem roskad össze a saját gravitációjától?

Illetve, hogy hogyan lehet az, hogy amíg nálunk dél van és verőfényes napsütés, addig az ausztráliai nénikémnél éjjel 9-10 óra és koromsötét?

És az miért van, hogy Ausztráliából teljesen más csillagok látszanak az égen, mint Európából?

Várom a válaszaidat.

2017. jan. 11. 00:11
 25/82 anonim ***** válasza:
Nem lehet lapos a föld, hiszen a belsejében élnek a reptiliánok akik gyakran feljönnek és emberi alakban próbálják bűnre csábítani és rombolásba dönteni az emberiséget.
2017. jan. 11. 00:31
 26/82 dq ***** válasza:
100%

utolsó LOL

Ausztrália egy hoax, amit a legtöbben csak viccbõl osztanak meg. Angolul beszélõ kenguruk fejel lefelé, ne hülyéskedj?

A nénikéd csak szivat téged. ;]

(jaés a Mikulás sem létezik :P)

2017. jan. 11. 00:43
 27/82 dq ***** válasza:
#24-re ment
2017. jan. 11. 00:43
 28/82 anonim ***** válasza:
A földalatti vasút azt jelenti, hogy a golyóbis alatt van. Tehát egy kínai villamos.
2017. jan. 11. 01:15
 29/82 anonim ***** válasza:

"a legelső föld felvétel az első holdraszállásnál miért van többszörös távolságra a föld mint amennyinek lennie kéne"

+

" Összehasonlításképpen a Hold a Földről 30-33 szögpercesnek látszik.Tehát durván hatszor akkorának látszik a Föld a Holdról, mint a Hold a Földről.

Én a képeken ezt méretet hihetőnek találom. "

Egy fényképen a dolgoknak nincs abszolút "mérete". Hogy a képméret, akár mm-ben, akár fokban, mekkora lesz, azt a tárgytávolság, a tárgyméret és a látószög együttesen határozzák meg. Ekkora méreteknél és távolságoknál egy felvétel látószögét ránézésre lehetetlen megmondani, tehát hogy a felvétel mekkora részét tölti ki a tárgy képe, abból semmire nem lehet következtetni. Nagyon laikus egyszerűsítéssel: attól függ, mennyire "zoomoltak rá" a Földre.

2017. jan. 11. 10:51
 30/82 A kérdező kommentje:

Ebben az összes kérdésedre benne a van a válasz kivéve a gravitációt.

https://www.youtube.com/watch?v=GDKc6X8TXNE

De a lényeg hogy a alpos föld elmélet szerint gravitáció nem létezik.Ez most tudom durván hangzik de igaz.

2017. jan. 11. 12:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!