Mi van ha a föld mégis lapos?
Ja,boccs azt elfelejtettem hozzá írni ,hogy 2,5 cm víz borítja ezért tükrőzödik.
És az egyik felétől tökéletesen láttsz 160 kilóméterre a másik végébe.Ez egy gömbön lehetetlen!
"Ami ha csak 60 mérföld az is 90 kilóméter ez a mai tudomány szerint és ha a föld gömb alaku 1828,8 méter "szinteltolodás""
Ezt elmondod, hogyan jött ki?
Csak mert én kiszámoltam, hogy egy 6380 km sugarú gömb felszínén két 100 km-re lévő pont között egy 113 méter magas "domb" látszik.
Ennél önmagában magasabbak a chicagói felhőkarcolók.
Egyébként az 1800 m marha sok lenne, gondolj bele, az majdnem a Föld sugarának a harmada, úgy hogy a 100 km az a Föld kerületének az 1/400 része.
"nem az nem fata morgana sajnos ez bizonyított"
Kíváncsi vagyok a bizonyításodra.
Illetve azt is elmondod, hogy a korong alakú Föld mitől nem roskad össze a saját gravitációjától?
Illetve, hogy hogyan lehet az, hogy amíg nálunk dél van és verőfényes napsütés, addig az ausztráliai nénikémnél éjjel 9-10 óra és koromsötét?
És az miért van, hogy Ausztráliából teljesen más csillagok látszanak az égen, mint Európából?
Várom a válaszaidat.
utolsó LOL
Ausztrália egy hoax, amit a legtöbben csak viccbõl osztanak meg. Angolul beszélõ kenguruk fejel lefelé, ne hülyéskedj?
A nénikéd csak szivat téged. ;]
(jaés a Mikulás sem létezik :P)
"a legelső föld felvétel az első holdraszállásnál miért van többszörös távolságra a föld mint amennyinek lennie kéne"
+
" Összehasonlításképpen a Hold a Földről 30-33 szögpercesnek látszik.Tehát durván hatszor akkorának látszik a Föld a Holdról, mint a Hold a Földről.
Én a képeken ezt méretet hihetőnek találom. "
Egy fényképen a dolgoknak nincs abszolút "mérete". Hogy a képméret, akár mm-ben, akár fokban, mekkora lesz, azt a tárgytávolság, a tárgyméret és a látószög együttesen határozzák meg. Ekkora méreteknél és távolságoknál egy felvétel látószögét ránézésre lehetetlen megmondani, tehát hogy a felvétel mekkora részét tölti ki a tárgy képe, abból semmire nem lehet következtetni. Nagyon laikus egyszerűsítéssel: attól függ, mennyire "zoomoltak rá" a Földre.
Ebben az összes kérdésedre benne a van a válasz kivéve a gravitációt.
https://www.youtube.com/watch?v=GDKc6X8TXNE
De a lényeg hogy a alpos föld elmélet szerint gravitáció nem létezik.Ez most tudom durván hangzik de igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!