Reál beállítottságú vagyok, jövőre szeretnék fizika szakra tovább menni, de ha ezen elgondolkodok, mindig meginog a hitrendszerem, ti mit gondoltok?
Szóval, mindig mindenki azt magyarázza, hogy a természet az egyensúlyra törekszik... Mindig ezt hallottam fizika tanároktól, biológia tanároktól, mindenkitől...
Na igen, de ha elfogadjuk az ősrobbanás elméletét, akkor az anyagnak nem rendezett rácsszerkezetben kellett volna létrejönnie és azóta is így léteznie?
Ehelyett lett egy bitang nagy entrópia.
De még így is, az anyag minden mozgása kiszámítható, nem véletlenszerűen viselkedik 2 összeütköző részecske, egyszerűen a véletlen nem létezik... Márpedig ha az anyag minden mozgása kiszámítható, akkor már a kezdet kezdetén "eldöntött" nem tudok más szót használni, volt az élet létrejötte...
Node, ha a természet egyensúlyra törekedne, akkor maga az élet, az, hogy a testünk olyan anyag, ami össze vissza mozog, megemel dolgokat stb stb, maga az élet nem teljes ellentmondása az egyensúlyra törekvésnek?
Tudom, hogy nagyon elvont gondolatmenet...
Ez a tanár még egy pozitív példa.
Én általános elsőben osztályfőnöki intőt kaptam ,mert olvasás órán a pad alatt olvastam.
:D
"maradjak a sárkányrepülőimnél :("
He? Azzal foglalkozol hobbiból?
Na, ott is van műszaki fizika dögivel.
Anyagtudományok, szilárdságtan, aerodinamika...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!