Lehetséges hogy nem vagyok se humán se reál beállítottságú?
lehet. ma pont volt egy ilyen kérdés.
én sem tudom eldönteni melyik érdekel jobban. az irodalom, történelem, nyelvek, vagy éppen a természettudományok, kémia, biosz,matek?
a fizikát nem szeretem egyedül.
de mivel ma bölcsészként éhen halsz, valamint lenéz a társadalom, inkább reál pályát választottam.
(az irodalomban amúgy sem bírom a sok belemagyarázást. szeretem én eldönteni, hogy számomra mit jelent egy adott mű.)
Először is tisztázzunk valamit: az, hogy jó vagy valamiből, még nem jelenti azt, hogy olyan beállítottságú is vagy.
Az, hogy milyen beállítottságú vagy, inkább azon múlik, hogy melyik területeket kedveled jobban, melyikben érzed inkább otthon magad, melyikre van inkább ráállva a gondolkodásmódod.
De én ezt sokszor erőltetett skatulyázásnak érzem. Nem szeretem bekategorizálni az embereket, hogy reál vagy humán beállítottságú-e. Van, amiben jobb, van, amiben rosszabb, van, amit szeret, van, amit kevésbé. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!