Milyen szakot ajánlanátok egy humán beállítottságú személynek?
Még csak 9.-es vagyok,de szeretek előrelátó lenni. :) Mivel humán beállítottságú vagyok (kiemelkedő vagyok magyar irodalomból,nyelvtanból,történelemből és idegennyelvből),így ezen a téren szeretnék egy jó,biztos állást majd a későbbiekben. Kitűnő tanuló voltam végig általánosban,és most a félévim végül 4,8 lett,de a célom,hogy ennél is jobb legyen év végére! Nézegettem már nem egyszer olyan oldalakat,amin írnak például a szociológiáról,a bölcsészkarról,a jogról,de egy olyasvalakitől jobb hallani,aki benne van és van tapasztalata.
Szóval,ha tudtok ilyen szakokat ajánlani,akkor szívesen elfogadom őket!
Köszi élőre is! :)
Igen,értem,amit mondani akartál.
Köszönöm szépen a tanácsot és sok sikert kívánok neked a továbbiakban! :)
Egyébként ha hiszed,ha nem én is gondolkoztam az orvosi pályán,és aztán megtetszett a pszichológia. Érdekelt mindig maga a "segítés",maga az,hogy valakin segíthetek. Tudom,nagyon nagy lelki erőre van szükség ezen a pályán és cseppet sem könnyű,de még van időm ezen gondolkozni.
Mégegyszer köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!