Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat miért nem vonza a fizika? Hágy fizikus beállítottságú nőt ismertek?
Ha egy csaj érdeklődik a fizika iránt, akkor mennyi az esélye, hogy olyan emberrel jön össze, aki értékelni is tudja majd?
Milyen nőknek jönnek be a fizikus csávók?
A többségnek meg sajna a fizika=képletek ismételgetése egész nap...
És ami azt illeti nem sok fizikus, de még reálost sem ismerek Oo sulin kívül persze, mert én reálirányban tanulok.
Szia, engem nem kimondottan a fizika érdekel, de építésznek készülök, így fizikából jelentős ismereteket kellett szereznem:) Régen engem sem vonzott, mindig írtam, meg festettem, abszolút humán beállítottságú voltam, de miután építész akarok lenni, ráálltam a témára.
20/L
genetika. a pasik az őskorban vadászatra voltak hivatottak = jobb a térlátásuk. a csajok bogyógyűjtésre= jobb a periférikus látásuk.
am. én pasiban is több olyat ismerek, akik kimondottan humán beállítottságúak. saját magamról nem tudom, m a matekot, bioszt imádom, a törit, irodalmat is, viszont a nyelvtant, fizikát, kémát meg rühellem.
engem nem befolyásolna párkapcsolatban az sem, ha fizikazseni lenne a párom, ha másról mindenről remekül el tudnánk beszélgetni. :)
Én nem akarlak elkeseríteni, de én 16 évig jártam iskolába és csak női fizika tanáraim voltak!!!
Na jó egy férfi is volt...
Lise Meitner pl, aki az atomhasadásra adott magyarázatot...csak zsidó származása miatt nem az ő nevén futott be a hír.
Én nem szeretem a fizikát, csak pont ez a része érdekel...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!