Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatok rosszul? Manapság már esélye sincs egy romantikusabb beállítottságú férfinak?
26/f vagyok, tipikus Rák és az életem eddig egy katasztrófa. Pedig megpróbálok barátságos, közvetlen, udvarias, vicces stb. lenni a nőkkel de mégsem kellek senkinek sem. Eddig szinte mind az összes nő akinél próbálkoztam minimális érzelmi intelligencia nélkül koptatott le, pedig nem is a cicababák és a túl szépek az eseteim. Én igaz kissé mackós vagyok, de arányos a testalkatom és állítólag az arcom is rendben van. A mai nap termése pédául hogy megbeszéltem egy randit egy diplomás, egész értelmesnek és aranyosnak tűnő lánnyal és előtte egy órával "dobott" egy SMS-t amiben ennyi állt: "Nem akarok! Bocs!"
Ezek az élmények sajna a maradék önbizalmam is hátbadöfik egy késsel és a szívem megszakad szinte amikor azokat olvasom hogy kisgyermekes anyukákat csalnak és hagynak el a párjaik, valamint férfiak milyen tetű módon viselkednek a párjaikkal.
Pedig én nem akarok mást mint valaki párja, egyszer a férje, majd a gyermekei apja lenni.
Reménytelenül romantikus vagyok?
nincs!
Mert azok akiknél lenne már foglaltak vagy úgy döntöttek hogy leszbikusok lesznek
Ne add fel semmiképpen sem.Én is mindig kifogtam azokat a pasikat akiket lehet nem kellett volna!Nekem mostani párom hasonló beállítottságú mint te:)
És egyszerűen imádom őt emiatt!nincs jobb mint egy reggel ébresztés reggelivel, a tükrön hagyott üzenetek, a virágok amiket küld,gyertyafényes vacsi stb...:):)
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:04
Kedves!
Azért beszélj a magad nevében, lehet te csak egy luknak nézed a nőket, és csak baszod őket, de az Intelligensebb férfiak már rájöttek arra hogy milyen jó is az ha egy nő ragaszkodik hozzá.Az érettebbek nem b+sznak hanem szeretkeznek.B+szás és szeretkezés között nagy különbség van.De ezt most nem részletezném.Az ilyen férfiakat tudom amúgy igazán sajnálni.
ez a szard le az egészet nem egyszerű,mert nem magadat adod,csak egy játszott szerepet,nem vagyok komédiás és színész,csak egy érzelmes fiú....
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!