Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatok rosszul? Manapság már esélye sincs egy romantikusabb beállítottságú férfinak?
26/f vagyok, tipikus Rák és az életem eddig egy katasztrófa. Pedig megpróbálok barátságos, közvetlen, udvarias, vicces stb. lenni a nőkkel de mégsem kellek senkinek sem. Eddig szinte mind az összes nő akinél próbálkoztam minimális érzelmi intelligencia nélkül koptatott le, pedig nem is a cicababák és a túl szépek az eseteim. Én igaz kissé mackós vagyok, de arányos a testalkatom és állítólag az arcom is rendben van. A mai nap termése pédául hogy megbeszéltem egy randit egy diplomás, egész értelmesnek és aranyosnak tűnő lánnyal és előtte egy órával "dobott" egy SMS-t amiben ennyi állt: "Nem akarok! Bocs!"
Ezek az élmények sajna a maradék önbizalmam is hátbadöfik egy késsel és a szívem megszakad szinte amikor azokat olvasom hogy kisgyermekes anyukákat csalnak és hagynak el a párjaik, valamint férfiak milyen tetű módon viselkednek a párjaikkal.
Pedig én nem akarok mást mint valaki párja, egyszer a férje, majd a gyermekei apja lenni.
Reménytelenül romantikus vagyok?
Pfff... A legnagyobb baj az egészben hogy nem tudom a nőket leszarni és "töklazán" venni, mert az egyerűen nem én vagyok. Szerintem ilyen stílusúnak születni kell.
Amúgy köszi a kommenteket, elgondolkoztatóak!
askim:
A társkeresőkön a sok elkeseredett magányos lány egyszerűen teljesíthetetlen elvárásokat támaszt a leendő partnerével szemben, sajna tapasztalat.
na idefigyelj itt egy hozzászóló hasonló kérdésre tett válasza gondolkozz el ezen:
"A lányok a domináns férfiakat szeretik, aki erős, önérzetes és nem teper értük, hanem ellenkezőleg: független és elvan a csaj nélkül is. Ezek azok a pasik, akikbe a csajok szerelmesek.
Aki viszont elkezd teperni valami csajért, az megalázkodik és alárendeli magát a csajnak, és a lányok ettől a viselkedéstől undorodnak, és általában lúzernek nézik a srácot.
Meg mi az, hogy "harcolni egy lány szívéért"? Pontosan hogy zajlik egy ilyen harc? Ha nem tetszel neki, akkor nem érdekli, hogy harcolsz meg vergődsz érte - sőt, az kifejezetten taszítja. A lányok nem ilyesmik alapján akarnak egy pasit. A lányoknak a pasi külseje és dominanciája (férfias viselkedése) számít, ezt pedig néhány másodperc alatt felmérik, és eldöntik, hogy kellesz-e vagy nem.
Ilyen hősszerelmes viselkedéssel maximum nagyon ronda csajoknál van esélyed, akik a kutyának se kellenek - de gondolom te nem az ilyen lányokért akarsz "harcolni"."
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Én is baromira tudnék értékelni egy olyan srácot, mint te. :) Lehet, hogy én is reménytelenül romantikus vagyok?!... :D (Nincs is senkim...)
Nekem nem teprés, a dominancia meg a külső számít (persze egy kicsit a külső, de rohadtul nem az a lényeg, simán tudja kompenzálni a belső érték).
Be ne rendezd az életed egyedüllétre! Nem veled van a baj, hanem a világgal. Erre már rég rájöttem.
Én adok neked egy jóóóóóó nagy piros pontot! :) Remélem jót tesz az önbizalmadnak! :)
Azért köszönöm a biztató, kedves szavakat!
20:11-es , szerintem én is nagyon tudnék értékelni egy olyan lányt mint te! :)
Köszönöm. :)
Hátha egyszer találkozunk! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!