Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálhatok rosszul?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatok rosszul? Manapság már esélye sincs egy romantikusabb beállítottságú férfinak?

Figyelt kérdés

26/f vagyok, tipikus Rák és az életem eddig egy katasztrófa. Pedig megpróbálok barátságos, közvetlen, udvarias, vicces stb. lenni a nőkkel de mégsem kellek senkinek sem. Eddig szinte mind az összes nő akinél próbálkoztam minimális érzelmi intelligencia nélkül koptatott le, pedig nem is a cicababák és a túl szépek az eseteim. Én igaz kissé mackós vagyok, de arányos a testalkatom és állítólag az arcom is rendben van. A mai nap termése pédául hogy megbeszéltem egy randit egy diplomás, egész értelmesnek és aranyosnak tűnő lánnyal és előtte egy órával "dobott" egy SMS-t amiben ennyi állt: "Nem akarok! Bocs!"

Ezek az élmények sajna a maradék önbizalmam is hátbadöfik egy késsel és a szívem megszakad szinte amikor azokat olvasom hogy kisgyermekes anyukákat csalnak és hagynak el a párjaik, valamint férfiak milyen tetű módon viselkednek a párjaikkal.

Pedig én nem akarok mást mint valaki párja, egyszer a férje, majd a gyermekei apja lenni.

Reménytelenül romantikus vagyok?

2010. szept. 27. 17:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

19:21

Kérdező, ezekkel a hazug, nyáladzó nőkkel vigyázz a legjobban. A legtöbb nő a szemedbe mondva vigasztalva, hogy "nem is értem, miért nem kellesz a lányoknak, mindenki ilyenre vágyna mint te", de érdekes mód ezek a lányok SOHA nem akarnak tőled semmit. Persze, belehazudnak a szemedbe, hogy nincs veled semmi baj és hogy mekkora főnyeremény vagy, csak lehetőleg ne ővelük akarj összejönni.

A nők egyáltalán nem tudják pontosan megfogalmazni, mit akarnak, ezért látod azt, hogy miután elmondják, hogy ők egy "rendes, kedves, romantikus férfit szeretnének", megdugatják magukat az első bunkó jópasival. Tehát ennyire adj a nők szavára.

Amit az előző írt a dominanciáról, az igaz. El kell fogadni, hogy a nők evolúciósan a domináns férfiakat keresik, egyszerűen nincs igényük és vágyuk egy puhap*öcsre. Szóval vagy növesztesz valami férfias személyiséget, vagy tényleg búcsúzz el, hogy normálisan kinéző épkézláb nőd lesz, de akkor ne is csodálkozz.

2010. okt. 2. 11:08
 22/26 anonim ***** válasza:

"hazug, nyáladzó nők"

Általánosíts csak nyugodtan, engem viszont hagyj ki belőle legyél szíves!

Teljesen komolyan gondolom, amit mondok ill. írok. Amiért te olyan nőkkel találkoztál, akik szavára nem lehet adni, arról én nem tehetek. Ha nem hiszed, hogy van ilyen, az meg a te bajod. Akkor elégedj csak meg a "normálisan kinéző épkézláb nő-"kkel. (A többi úgy sem számít - úgy tűnik.) A férfiaknak pedig erre van szükségük ezek szerint. (Ha már általánosítunk.) Meg is kapják... Mindenki maga dönt, hogy mit tart fontosnak, annak alapján választ. Szerény véleményem szerint legalábbis.

"a nők evolúciósan..." Bocsi, de semmi közöm az evolúcióhoz. Engem Isten teremtett. :) Lehet ezért is van igényem és vágyam másra. :)))

Egyébként tisztában vagyok vele, hogy milyenek a lányok manapság. Nem védem tehát a női társadalmat, csak egyszerűen tudom, hogy vannak még kivételek. Ennyi.

Tessék nyugodtan leértékelni a válaszom! Hajrá! :)

2010. okt. 2. 12:41
 23/26 anonim ***** válasza:

Ja, lehetsz a 3 milliárd nő közül te az egyetlen kivétel (nyilván nem vagy kivétel, csak szereted magadról azt hinni), viszont én kábé 10 éves tapasztalataim alapján beszélek, tehát férfiként kicsit jobban ismerem a legtöbb nő gusztustalan, álszent viselkedését a nekik nem tetsző férfiak irányában, mint egy nő, aki csak osztogatja az elutasításokat és semmit nem érzékel abból, milyen érzés, amikor egy férfi senkinek nem kell, és a nők inkább lelépnek az őket megalázó, megcsaló, gyerekverő tahókkal.

Annak idején nekem is többszázszor hazudozták bele a pofámba, hogy "minden lány örülne, ha ilyen barátja lenne", "nincs veled semmi baj, főnyeremény vagy" stb. és a többi hazugságok, aztán kiderült, mindezt addig gondolták így, amíg nem közeledtem feléjük.

Az, hogy egész mást csinálnak, mint amiről a pofájuk jár, az is kábé tíz évem tapasztalata (egész más értékekről beszélnek, majd lelépnek a totál ellenkező tahóval.)

Engem ez a probléma nem érint, ugyanis munkámból kifolyólag külföldön élek, és ott alapítottam családot, ahol a nők még nézik a belső értékeket is, nem hazudnak a pofámba, és értékelnek. Szerencsére a feleségem is ilyen.

A magyar szingli, harminc éves vénlányok meg továbbra is várják a herceget fehér lovon, és csodálkozzanak, hogy a jópasiknak csak egy dugásra kellenek, majd rájönnek, amikor ott lesznek öregen, család nélkül.

2010. okt. 2. 12:56
 24/26 anonim ***** válasza:

Huhh, utolsó, nagyon súlyosakat írsz :( Totálisan ugyanez a tapasztalatom (álszentség, kihasználás, ha egy picit is kedves vagy, vagy foglalkozol a lány érzéseivel, egyébként meg lelépnek az utolsó bunkóval).

Már én is feladtam a keresést, pedig biztos egzisztenciával rendelkezem, kész vagyok a családalapításra stb. De itt ebben az országban ilyen nők között nem akarok családot... Maximum maradnak az elvált, gyerekes harmincas nők, akik már meg lettek alázva, azoknak már megfelelnék, persze csak ha eltartom a gyerekeiket, mert már biztonságra vágynak. Hát abból kösz nem kérek.

Megkérdezhetem, hogy milyen nemzetiségű a feleséged? Régóta gondolkodom az országból való elköltözésen, és talán ez is lehetne szempont.

2010. okt. 2. 13:01
 25/26 anonim ***** válasza:

Hogy mennyire vagyok kivétel azt ennyi alapján sikerült eldöntened. Gratulálok! (Az igen erős ítélkezések viszont nem engem minősítenek.)

Egyébként nem igazán érdekel mit gondolsz rólam. Nem vagyok semmivel sem több vagy kevesebb tőle. Ha általánosítani akarsz, tedd azt! Elhiszem, hogy 10 éves tapasztalatot nem tudok megcáfolni. És tudod mit?! Nem is akarok.

Igen, ide születtem. Sajnálom, hogy magyar nő létemre az elvárásokkal ellentétben nekem fontosak a belső értékek. De nem vagyok kivétel; megbeszéltük. Nem is tartom annak magam, csak tudom ki vagyok és milyen vagyok. Eszem ágában sincs vitatkozni, hiszen nem rólam szól ez a kérdés.

Kivételt pedig te találtál a 3 milliárd közül. Még sem lehetetlen ezek szerint. :)

2010. okt. 2. 13:23
 26/26 anonim ***** válasza:
kedves 89%hát legye igazad de velem is az történ vártam egy értékes lányra aki azthittem tudja értékelni a szerelmemet,az lett a vége hogy 1 hónap alatt kidobott,21 voltam akkor szóval van egy-két év a hátam mögött,és ő volt idáig az egyetlen barátnő,azóta is csak negatív visszajelzések voltak valamivel mindig magyarázták,hogy miért nem vagyok jó,vagy kapcsolatban voltak,ez van nem foglalkozok már senkivel élem az életem és majd egyszer úgyis belefutok abba a lányba aki nekem van "rendelve" hiszek benne!pozitívan nézemma világot,már amennyire lehet,romantikus érzülettel.
2010. okt. 2. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!