Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Elítélitek Darwin tanait?

Elítélitek Darwin tanait?

Figyelt kérdés
Mert én nagyon elitélem!
2009. júl. 13. 11:31
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
69%
nem ítélem el, inkább nem értek vele egyet.
2009. júl. 13. 12:47
 12/41 anonim ***** válasza:
95%

Nem ítélem el, sőt, sokkal inkább Darwinnak hiszek, bár ejtett azért pár hibát.

Ráadásul biológusnak tanulok.

Azért azt tudni kell, hogy Darwin nem zárta ki egy isten lehetséges létezését, csupán megoldotta azt, hogy hogyan alakultunk ki isten nélkül.

Attól még lehet, hogy létezik, sőt, én hiszem, hogy vannak a mai tudományon túlmutató dolgok, akár teremtő is, de biztosan nem úgy hogy 6 nap alatt teremtette a világot... Inkább megalkotta az univerzumot és elindította -->ősrobbanás.

Mellesleg mi az amit elítélsz belőle?

2009. júl. 13. 13:02
 13/41 anonim ***** válasza:
95%

Számomra egyszerüen logikailag nem értelmes a kérdés. Newton mukásságát vagy Kopernikusz tanait sem sem hinném, hogy el lehetne ítélni. Ezek tudományos életmüvek, ugyanúgy, mint Darwiné.

Darwin eredményeivel lehet egyetérteni, vagy megcáfolni öket. Newtonra vagy Einsteinre ez ugyanígy igaz.

Ha te nem értesz egyet Darwin tudományos eredményeivel, nyugodtan leírhatod, hogy hol tévedett.

2009. júl. 13. 13:06
 14/41 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem ezt a kérdést is azért tették fel, hogy mindenkit jól le lehessen pontozni, akármit válaszol.

A válasz: Nem.

2009. júl. 13. 14:17
 15/41 anonim ***** válasza:
90%

az evolúció tanát?

.. szerinted úgy kellene magunkra gondolnunk, mint természetfeletti lényekre?

ezt tettük és tesszük már sok-sok éve. --> és mosd lásd a következményeket a Földön ma zajlik a legnagyobb tömeges fajkihalás.

Mondj bármit, de szerintem a majmoknak több okuk van szégyellni a rokonságunkat!

2009. júl. 14. 08:46
 16/41 anonim válasza:
92%
Nem. A tudomány megfigyeléseken alapul. Darwin megfigyeléseket végzett, és ebből egyértelmű következtetéseket vont le. Darwin megállapításait a mai napig minden lelet alátámasztja. Ha te nem akarsz hinni neki, akkor cáfolj rá újabb vizsgálatokkal! (és ne a beléd-nevelt, javarészt alaptalan vallási mesékkel, dogmákkal)
2009. júl. 25. 01:42
 17/41 anonim ***** válasza:
89%
És te kedves kérdező, te elítéled Newton tanait? Mert én meg azokat ítélem el... ;) Kössünk szövetséget!
2009. nov. 3. 15:53
 18/41 anonim ***** válasza:
94%
Azzal a válaszolóval érteke egyet, aki azt mondta, hogy elméleteket nem lehet elítélni, el lehet őket fogadni, vagy nem. Szóval a kérdés, te elítéled a Duna folyásirányát?
2009. nov. 3. 20:12
 19/41 anonim ***** válasza:
71%
Én nem ítélem el...De aki elítéli az tud jobbat?
2009. nov. 3. 21:08
 20/41 anonim ***** válasza:
72%
Ja igen előző vagyok, biblia az egy humbug mielőtt valaki felhozná, legalább is ilyen tére, mert isten megteremté a földet stb na a többi bolygót ki teremtette? Mert arról nem írnak a bibliában.Szoval már itt hibás. De félreértés ne essék, én a hiszem ha látom csoport vagyok, mlg nem igazán volt olyan, hogy azt kellett mondanom, hogy ez bizony isten műve.
2009. nov. 3. 21:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!