Az evolúció hipotézise kudarcot vallott? Állítólag 70 évig figyelték a muslincákat közben 7ezer kolónia jött létre permetezték mindenféle vegyszerrel őket, de nem hogy egy új faj nem jött létre de még egy kis mutáció sem.
"(Látom, az viszont egy pillanatra sem zavart meg, hogy kiderült, hogy a kérdésedben megfogalmazott állítás hazugság.)"
Ez miért zavarná a "kérdező"-t? Hiszen alapvetően nem kérdezni, újat megtudni van itt, hanem vallási kinyilatkoztatni (#18).
Ha már Michael Behe volt a cikkben, ezt itt hagyom annak, akit érdekel a szét szedése (angolul):
Ez egyértelmű. De én mégiscsak kínosnak érezném, ha kiderülne, hogy az érvem könnyen beláthatóan hülyeség volt. Vagy próbálnám menteni a menthetőt, vagy akkor inkább otthagynám az egészet. (Vagy még inkább elismerném, hogy tévedtem - de ez nyilván túlzás.)
Viszont a kérdező még csak nem is reagált erre (csak ekezdte behányi a szokásos ID-s hülyeségeket). Még annyit sem, hogy nincs igazunk. Amivel lényegében elismerte, hogy az érve hülyeség volt. Én roppant kínosan érezném magam...
@24
"De én mégiscsak kínosnak érezném, ha kiderülne, hogy az érvem könnyen beláthatóan hülyeség volt. Vagy próbálnám menteni a menthetőt, vagy akkor inkább otthagynám az egészet."
Elhiszem, de te nem vagy kreacionista.
Ha már szó volt a szemről ezt ide linkelem, nagyon érdekes számomra:
Még valami.
Nem csodálom, hogy nincs barátnőd, és inkább itt trollkodsz.
Maradsz egy incel.
Szívesem.
A #28 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!