Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az evolúció hipotézise kudarco...

Az evolúció hipotézise kudarcot vallott? Állítólag 70 évig figyelték a muslincákat közben 7ezer kolónia jött létre permetezték mindenféle vegyszerrel őket, de nem hogy egy új faj nem jött létre de még egy kis mutáció sem.

Figyelt kérdés
aug. 15. 13:50
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

"(Látom, az viszont egy pillanatra sem zavart meg, hogy kiderült, hogy a kérdésedben megfogalmazott állítás hazugság.)"

Ez miért zavarná a "kérdező"-t? Hiszen alapvetően nem kérdezni, újat megtudni van itt, hanem vallási kinyilatkoztatni (#18).

aug. 16. 16:27
 22/34 UlfOrmson ***** válasza:
100%
#20: szerintem fel sem fogta , hogy a kérdése nettó kamu. A kreacosok nem arról híresek, hogy rendelkeznek felfogóképességgel
aug. 16. 16:29
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha már Michael Behe volt a cikkben, ezt itt hagyom annak, akit érdekel a szét szedése (angolul):

https://www.youtube.com/watch?v=MVQGQz-0Xeo

aug. 16. 16:35
 24/34 sadam87 ***** válasza:
100%

Ez egyértelmű. De én mégiscsak kínosnak érezném, ha kiderülne, hogy az érvem könnyen beláthatóan hülyeség volt. Vagy próbálnám menteni a menthetőt, vagy akkor inkább otthagynám az egészet. (Vagy még inkább elismerném, hogy tévedtem - de ez nyilván túlzás.)

Viszont a kérdező még csak nem is reagált erre (csak ekezdte behányi a szokásos ID-s hülyeségeket). Még annyit sem, hogy nincs igazunk. Amivel lényegében elismerte, hogy az érve hülyeség volt. Én roppant kínosan érezném magam...

aug. 16. 16:39
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

@24

"De én mégiscsak kínosnak érezném, ha kiderülne, hogy az érvem könnyen beláthatóan hülyeség volt. Vagy próbálnám menteni a menthetőt, vagy akkor inkább otthagynám az egészet."

Elhiszem, de te nem vagy kreacionista.

aug. 16. 16:42
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezöt egyáltalán nem érdekli mások véleménye, a sajátja sem igazán, a célja csak annyi, hogy veszekedjen
aug. 16. 16:44
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha már szó volt a szemről ezt ide linkelem, nagyon érdekes számomra:

https://www.youtube.com/watch?v=06VZgWUmacA&t=1661s

aug. 16. 19:25
 28/34 anonim ***** válasza:
aug. 16. 19:39
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Még valami.

Nem csodálom, hogy nincs barátnőd, és inkább itt trollkodsz.

Maradsz egy incel.

Szívesem.

A #28 voltam

aug. 17. 07:53
 30/34 UlfOrmson ***** válasza:
100%
#29: ezek szerint neked is feltűnt, hogy szinte minden esetben ugyanakkor van az inceles és az evolúciótagadó kérdések dömpingje?
aug. 17. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!