Etológiailag annyi értelme van elvárni egy gonosz embertől, hogy ne legyen gonosz, mint egy macskától, hogy ne kapja el a madarat?
"Kinek van igaza?"
Na vajon kinek? Azt hittem, hogy már a Fideszesek is eljutottak arra a szintre, hogy nem lesz valaki erkölcstelen, mert a négy fal között a párjával szexel.
22
Szerintem te nem tudsz más fejével gondolkodni. Nem az volt a lényeg, hogy szerintem kinek van igaza, hanem az, hogy van két tábor, akik váltig kiállnak az igazuk mellett. És mind a kettő teljesen úgy gondolja, hogy márpedig ő az erkölcsös. Hogy lehet ez, ha abszolút az erkölcs?
"Hogy lehet ez, ha abszolút az erkölcs?"
Úgy hogy legalább az egyikük téved. Mi ebben a nehéz?
24
Akkor biztos le tudod vezetni, hogy miért téved
26
Akik ellenzik a melegeket, azoknak nem. Ők erre valami olyasmi mondanak, hogy ez választott dolog, vagy hogy a Biblia elítéli őket. Vagy olyasmit, hogy szembe megy a családdal, evolúció ellenes. Attól függ persze, ki kérdezel, biztos van még egy rakat ellen érv
Egyébként a pedofiloknál is vele született tulajdonság. Őket se ítéljük el?
# 28
De, van értelme számonkérni. Ugyanis az embereket nem a szándékaik, érzéseik, hanem a cselekedetetik alapján ítéljük meg. Tehát aki képes rendelkezni önmagan fölött, azt számon lehet kérni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!