Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek igaz ez a koronaví...

Szerintetek igaz ez a koronavírussal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

"Az oltásellenesek vagy beoltatják magukat, vagy meghalnak.” (Orbán Viktor)

[link]

2021. nov. 23. 00:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 sadam87 ***** válasza:
80%

"Ezen mit nem lehet megérteni, de komolyan? :D"

Mondjuk érdekelne, hogy az oltásokkal kapcsolatban mit tapasztalt. Mert ha az egyik esetben az az érv, hogy ugyan sok a rémhír, de ezt nem tapasztalta, akkor a másik esetben miért nem. (Én például elég sok embert ismerek, aki beoltatta magát, olyat nem, akinek gondja lett ebből. Na a koronavírus fertőzésnél már nem ez a helyzet. Na nem mintha az egyéni tapasztalatok perdöntőek lennének ebből a szempontból...)

"Az uttestes példád meg akár jó is lehetne, mégsem az. A jelenlegi helyzetre lefordítva: mindenkit elütnek, aki szétnézés nélkül lép le."

Már bocs, de milyen szempontból? Én a 3 válaszban reagáltam, ott erre hivatkozott a kérdező:

"Aki nem oltatja be magát az új típusú koronavírus ellen, az a halált vagy a maradandó károsodásokat kockáztatja - mondta Kacskovics Imre immunológus, az ELTE természettudományi karának dékánja." (Be is idézte.)

Szó nem volt benne arról, hogy mindenki meghal. A Vitya idézetben igen, de ő elég nyilvánvalóan baromságokat beszél.

"Szóval be lehetne fejezi ezt a gyökér demagógiát és az emberek hülyének nézését"

Talán először értelmezd, mit írtam, mielőtt demagógiáról beszélsz...

2021. nov. 23. 13:00
 22/82 anonim ***** válasza:
64%
21 Bocs, igazad van. Jogos az észrevétel. :)
2021. nov. 23. 13:06
 23/82 Wadmalac ***** válasza:
38%

"Orbán célja nyilván a te kis egészséged megóvása"

Nyilván nem azért, mert cuki pofa, hanem mert ha megnyavalyásodok, terhelem az egészségügyet plusz nem gürizek és nem adózok.

A vírus nem pártos.

A vírust nem Orbán szülte és tőle veszélyes.

Más országokban ugyanúgy fertőz és öl. Ott nincs Orbán. A politikusok kábé ugyanazt mondják ott is.

Úgyhogy le kéne állni ezzel a mérhetetlen baromsággal, hogy politikai alapon beszél és ellenkezik bárki az oltás ellen.

Jónéhányan példálóztak a magyar víruspolitika ellen Ausztriával, hogy ott mennyivel jobban csinálják.

Ausztria lezárva, oltás kötelező lett. Ennyi.

A pandémia nem ismer politikát.

Aki Orbán miatt nem oltat, az egy rettenetes idióta.

2021. nov. 23. 14:20
 24/82 anonim ***** válasza:
0%
Hadd döntse már el mindenki, miért oltat vagy nem oltat. Tőled kell ehhez engedélyt kérnie, vagy mi?
2021. nov. 23. 14:43
 25/82 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy a kérdés nem arra vonatkozott, hogy valaki Orbán miatt oltat vagy nem oltat... Hanem hogy egy ország vezetője miért mond ilyen baromságot?
2021. nov. 23. 14:45
 26/82 A kérdező kommentje:

A 20-as valóban átlátja azt, amit gondolok, de akkor részletesebben.

1. Mit gondolok a koronavírusról?

Azt, hogy egy túlértékelt járvány.

A testvéremről már meséltem, semmi baja nem lett. Ő egyébként a férjétől kapta el (mindketten huszonévesek). A férj valamivel rosszabbul viselte, ő lázas volt. Ott van a kisgyerekük is, feltehetően ő is elkapta tőlük, vagyis az egész család covidos volt... Nem lett semmi bajuk, semmiben sem tűnik másabbnak ez, mint egy egyszerű betegség, csak a "márkanév" (Covid-19) miatt látványosabb a dolog. Ezen kívül elkapta még más ember is, akiről hiteles forrásból tudom, hogy simán átestek rajta, egy 50 körül férfi. Hallottam ezen kívül ezt-azt, hogy meghaltak, de ezek egyike sem elsődleges forrásból van. Nem is tudom, volt-e egyéb betegségük.

Az oltással kapcsolatban azonban megszámlálhatatlanul sok rémhír van, amik gyanút keltenek bennem. Ebben a videóban például emberek az arcukat vállalták az arcukat, és úgy mondják el, hogy akiket ismertek, meghaltak az oltás után:

[link]

A kommentszekcióban is írtak történeket. Miért hazudnának?

Jelen pillanatban így állok:

Jobban félek az oltástól, mint a vírustól. Mert a vírussal a szervezetem felveszi a versenyt, és valószínűleg legyőzi majd. De az oltással kapcsolatban ki tudja, mit adnak belém.

Senkit nem akarok leveszelni az oltástól, de én félek tőle!

Lehet, a tudósok sincsenek tisztában minden mellékhatásával.

😕

2021. nov. 23. 14:50
 27/82 A kérdező kommentje:
*Senkit nem akarok lebeszélni az oltástól, de én félek tőle!
2021. nov. 23. 14:52
 28/82 sadam87 ***** válasza:
39%

"Az oltással kapcsolatban azonban megszámlálhatatlanul sok rémhír van"

Tahát a koronavírus járvánnyal kapcsolatos híreket nem hiszed el, mert nem első kézből származó tapasztalatok, de olyan emberek beszámolóit, akikről semmit nem tudsz, elhiszed???? ◉_◉

"A kommentszekcióban is írtak történeket. Miért hazudnának?"

Szóval a koronaírusról a szakértők hazudnak, de bezzeg a kommentszekcióban tuti nem????????????

2021. nov. 23. 14:55
 29/82 A kérdező kommentje:

A videó alatt:

[link]

Olvasd el. Ha megnézed, a videó alatt láthatod a nevét, és a fényképét is. Ha hazugság lenne miért tenné magát nyilvánosságra?

Nem tudom, mi van a szakértőkkel. Lehet, nem akarnak pánikot, ezért ezeket az eseteket nem hozzák nyilvánosságra.

2021. nov. 23. 15:02
 30/82 anonim ***** válasza:
64%

28 nem hazudnak. A világukat nem tudják, vagy valaki nagyon jól megfizeti öket ezért. A szakértelem az, amikor a múltbeli tapasztalatommal a jelenlegi ismeretekböl kiindulva megfogalmazok prognózist a jövőre vonatkozólag.

Nézd meg ezt a videót:

[link]

Egy csomag rágot nem bíznék ezekre. Ettől még lehet az oltás jó, meg rossz is. Ez alapján nem tudom, de te sem tudod.

De mivel nem lehetek egyszerre oltott és oltatlan, így csak az egyiket választhatom.

Szóval a kérdésem, hogy miért érzed szükségét annak, hogy megyözd azt, aki máshogy látja. Te is látod, ö meg úgy. Mi a probléma?

2021. nov. 23. 15:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!