Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek igaz ez a koronaví...

Szerintetek igaz ez a koronavírussal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

"Az oltásellenesek vagy beoltatják magukat, vagy meghalnak.” (Orbán Viktor)

[link]

2021. nov. 23. 00:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 anonim ***** válasza:
94%
Mivel most vagyok covidos (valszeg deltás) és nem volt oltásom, majd egy pár nap múlva megmondom. Vagy nem :(
2021. nov. 23. 01:07
 2/82 anonim ***** válasza:
89%
Abban igaza van hogy meghalnak,ezzel nagy okosságot most sem mondott,csak nem biztos hogy ettől.
2021. nov. 23. 01:25
 3/82 A kérdező kommentje:

"Aki nem oltatja be magát az új típusú koronavírus ellen, az a halált vagy a maradandó károsodásokat kockáztatja - mondta Kacskovics Imre immunológus, az ELTE természettudományi karának dékánja."

Forrás itt: [link]

Tesómnak semmi baja nem volt a koronavírustól, pár nap alatt átesett rajta, azt cső.

Szóval nem értem, ezt a médiahisztit.

2021. nov. 23. 01:51
 4/82 anonim ***** válasza:
74%
Mondd ugyanezt annak az eddig elhunyt ~40.000 magyarnak, hogy csak médiahiszti...
2021. nov. 23. 02:11
 5/82 anonim ***** válasza:
74%
Az a helyzet hogy a Vitya túlzott egy kicsit, de egy politikusnak azt sem szabad elhinni amit kérdez. A Covid 80%-ban enyhe, vagy közepes tünetekkel jár, a gond csak az hogy nagyon fertőzőképes, a mutációk elvileg még jobban. És azt a 20%-ot nem vígasztalja hogy másoknak kutya baja nem lett tőle. Az a baj, hogy teljesen egyénfüggő, ki hogyan reagál a vírusra, vagy akár az oltásra is. Ha nincs szerencséd, mindkettőtől meghalhatsz. Én inkább a jövőbeli mutációktól tartok, remélhetőleg nem fejlődik át valami pestis szerűvé, mert akkor az emberek nagy részének lőttek.
2021. nov. 23. 02:17
 6/82 A kérdező kommentje:

Az oltásban nem bízok. Túlságosan új, rengeteg rémhír van vele kapcsolatban. A vírust túlélném. Nem vagyok beteges, sem öregember. Mint említettem, tesóm enyhe tünetekkel átesett rajta.

Szerintem csak halnak bele akik öregek, vagy betétes fiatalabbak.

2021. nov. 23. 02:28
 7/82 A kérdező kommentje:
*betetes fiatalabbak
2021. nov. 23. 02:28
 8/82 A kérdező kommentje:
*beteges fiatalabbak
2021. nov. 23. 02:32
 9/82 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem hinném hogy azon múlik, ki milyen beteges. Mármint nyilván, vannak tényezők, de egészséges emberrel is megtörténhet, hogy súlyos lefolyású lesz. Kicsit olyan orosz rulett az egész.
2021. nov. 23. 02:48
 10/82 anonim ***** válasza:
70%
És egy ilyen ember kormányozza az országot. Értem én, hogy hangsúlyozni kell az oltás fontosságát, de azért publikusan megfenyegetni a saját népét azért ez már több a soknál! Ha bárki más mondta volna ezt, akkor már rég börtönben ülne.
2021. nov. 23. 03:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!