A tény, hogy nincs férfi és női agy, hogy hat a transz neműekre? A legfőbb érvük eddig az volt, hogy "nézzétek az agyam, olyan mint az ellenkező neműeké". De így, hogy ezt megcáfolták, csak az maradt, hogy valami pszichésen nincs rendben, ugye?
Vannak is, csakhogy itt most nem társadalmi szokásokról, hanem az emberi (állati) biológiáról beszélünk. Ami nem szokott csak úgy pár év alatt megváltozni.
Gondolod, nem vették volna észre a biológusok, ha több, mint kettő nem lenne?
Nyilván voltak korábban is "mások", akik titkolták is másságukat, de népességarányosan nem többen, mint jelenleg. Voltaképpen egy igen kis hányadát teszi ki az eltérő nemi identitású népesség a teljes népességnek, nem várható, hogy mi alkalmazkodjunk hozzájuk, ellenben várható, hogy ők tegyék ezt.
Én nem akarom megváltoztatni őket, ők se akarjanak megváltoztatni engem, pláne a gyerekemet!
Simán el tudom fogadni őket, ha nem hivalkodnak az állapotukkal.
"állapot"? Ez NEM betegség.
Csak azt akarják, hogy ne nézzék torzszülöttnek és elmebetegnek őket. Vagy is azt, hogy ugyan úgy elfogadott nézet legyen mint a heteróság. Talán ezzel van valakinek gondja?
Egyébként képzeld el fordítva, hogy ha a heteróság lenne ebben a cipőben.
49: semmi bajom a melegekkel. Sőt, támogatom is az LGB törekvéseit.
De a Transz és a Questioning az mentális rendellenesség. Velük sincs bajom, nem utálom őket. Pusztán nem vagyok hajlandó megerősíteni a transzok tévképzetét. Én elfogadom őket ilyennek, ők is fogadják el, hogy betegek. De az nonszensz, hogy a feje tetejére állítják a világot.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!