Hogy lehet pszichésen elviselni a jelenlegi korlátozásokat és kijárási tilalmat?
Tele vagyok feszültséggel amiket -az edzés bezárása- miatt sehol sem tudok levezetni. Eddig is dührohamaim voltak, ezután méginkább azok lesznek
8 után már az utcára se mehetek ki
Már ne haragudj, de ez a kérdés nevetséges!
SEMMI pszichés károsodás nem fog érni, ha este 8 után szépen otthon maradsz. Tudom, egy edzőterem más, de azért otthon is lehet edzeni. 8 előtt meg elmehetsz futni is.
Otthon is lehet edzeni és 8 előtt elmehetsz futni, kirándulni stb.
Gondolkozz el rajta, hogy otthon miket tudsz csinálni. Pl. tanulj nyelvet, nézz filmet, sorozatot, olvass, főzzél, rendezd át a lakást, kertészkedj ha van kerted stb.
Bárcsak az lenne a legnagyobb gondom hogy nem tudok edzeni.
Üdv, egy eü dolgozó.
Engem nem hatnak meg a szadista eü dolgozók. Azért mennek az eü-be hogy a betegek szenvedésein élvezkedhessenek
A vírus rám meg nem hat
230 kilót emelek, mi az hogy semmire nem jó?
Nem vagyok b*zi testépítő, én erőemelő vagyok!! Ne hasonlítsatok ezekhet a fitness bzikhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!