Hogy lehet pszichésen elviselni a jelenlegi korlátozásokat és kijárási tilalmat?
Tele vagyok feszültséggel amiket -az edzés bezárása- miatt sehol sem tudok levezetni. Eddig is dührohamaim voltak, ezután méginkább azok lesznek
8 után már az utcára se mehetek ki
"mi is a te bajod a mi kis 11 órai lefekvésünkkel?"
:-O :DD
Nekem semmi.
"Gond van?"
Neked van gondod az időbeosztásoddal, ha jól értettem: azért nem mész reggel futni, mert nem fér bele a reggeli menetrendbe. Erre mondtam egy ötletet.
"a 11 órai bevált lefekvést"
Más körülmények között bevált, mostanában viszont érdemes lehet meggondolni, hogy így fog-e beválni továbbra is vagy nem. Ennyi.
Megoldjuk hülyegyerek, de ha nem gond, ahol lehet szóvá tesszük, nem a beleokoskodásodra vagyunk kíváncsiak, ha neked megfelel mert amúgyis bent rohadtál a lakásban este, oké, másnak nem felel meg, változást szeretnénk, amíg nem lesz megoldjuk így ne aggód, csak éppen dolgozni nem tudunk, mindegy....
Most lassan mondom hogy érthető legyen:
nem
jó
reggel
mert
estére
is
lefáradunk
az
ülésben
és
este
is
kell
mozogni
a
levegőn
ok
"csak éppen dolgozni nem tudunk
...
estére
is
lefáradunk
az
ülésben"
Milyen ülésben? Ha nincs munkád, azt csinálsz egész nap, amit akarsz. Nem muszáj ülni egész nap. Képzeld, reggel 5-től egész este 8-ig akár futni is mehetsz! :)))
"be kell rekesztenünk az ülve végzett munkát kb 3-4 órával előbb mint ahogyan szeretnénk
...
Azért nem megyek futni reggel, mert munka előtt, majd UTÁNA is kell mozogni, tudod, ilyen az ülőmunka."
Jó, mondjuk, hogy ilyen. De akkor is: te most gyakorlatilag csak félállásban tolod az ülő munkát, vagyis elég lenne fele annyit is mozognod mint akkor, amikor teljes állásban vagy, így aztán simán megoldható lenne, hogy munka előtti mozgással kompenzáld az ülő "életmódot" (ami most nem is mondható életmódnak, hiszen csak 4-5 óra naponta), nem lenne muszáj munka előtt is, meg munka után is futni menni. Meg egyébként se csak futásról beszélsz, hanem mozgásról - mozogni meg este nyolc után is lehet: otthon.
"arra hajtok hogy a politikusok közül ... belátja hogy fszság a 8-as zárás"
Akkor miért itt kampányolsz? Miért nem nekik írsz? Vagy úgy nézek ki így profilból, mint egy politikus? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!