Hogy lehet pszichésen elviselni a jelenlegi korlátozásokat és kijárási tilalmat?
Tele vagyok feszültséggel amiket -az edzés bezárása- miatt sehol sem tudok levezetni. Eddig is dührohamaim voltak, ezután méginkább azok lesznek
8 után már az utcára se mehetek ki
És milyen társadalmi hasznossága van annak, hogy 230 kilót emelsz? Így is az eszed ráment, mint a kérdésed is bizonyítja.
Aztán meg egyébként 1 km-t nem bírnál lefutni vagy leúszni egyben.
Persze, nem szadisták. Voltak rokonaim kórházban, tudom hogy úgy bánnak a betegekkel, mint a kutyákkal... Volt egy nő, aki napokig feküdt a saját ürülékében, de a nővérek nem voltak hajlandóak feltakarítani.
Én inkább meghalok méltósággal, de nem fogok egy kórházba befeküdni, hogy megaláztatásban haljak meg, miközben rajtam röhögnek a nővérek, hogy "haha, megszabadultunk tőle"
Hát persze. Biztos úgy volt mert te hallottad.
A meltosaggal meghalasrol meg annyit hogy olyan nem létezik. Elég sokat láttam már hogy tudjam. Mindegy hol, hogyan és miért történik de mindig csúnya.
Verd meg az olyanokat mint az 1-es, jót tenne.
Komolyra fordítva: Menjél el futni reggel vagy 8 előtt, és minél több embernek jelezd szóban vagy neten, hogy kell az edzés, talán észbekapnak, és lehetővé teszik 8-10-ig.
"kell az edzés"
Nagyon sok féle edzés létezik, van millió féle, amihez nem kell éppen este 8 után az utcán futkározni:
Akkor ne futkorásszál. Mi futni illetve gyalogolni szoktunk, miközben elhanyagolhatóan kevés ember jön szembe. De honnan is tudhatnád, ha életedben nem dugtad ki az orrod a lakásból este, max elmentél az autttókádig. Aztán kezdődött a barátokközt, és neten megírtad okoskodó kommentjeidet olyanokhoz amikhez lövésed sincs, ezután álmodtál valami rosszat.
Tényleg van otthoni edzés, de elképesztő hogy 8 után nem lehet futni, mint tavasszal is lehetett bármikor. Néhány naponta miért nem lehet a levegőn mozogni?
"8 után nem lehet futni, mint tavasszal is lehetett bármikor. Néhány naponta miért nem lehet a levegőn mozogni?"
Miért ne lehetne? Arrafelé csak néhány naponta jön el a reggel öt, amikortól már lehet? Nálunk minden nap van reggel öt, érdekes. És akkor lehet futni menni. Egészen este 8-ig. Minden nap. Annyi miért nem elég? Egyébként is reggel érdemesebb kint futni, amikor még tisztább a levegő, nem este.
"Reggel nem fér bele a napirendünkbe"
Korábban lefekszel (mivel 8-ra otthon kell lenni, elmaradnak az esti vásárolgatások, vendégeskedések, stb., tehát megoldható), korábban felkelsz, és akkor minden belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!