Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak? Pszichésen...

Mit csináljak? Pszichésen ragaszkodom a rivotrilhoz meg a xanaxhoz, éjjel nappal rájuk gondolok?

Figyelt kérdés
Egész életemben szorongó ember voltam, de úgy hozzá voltam szokva az életem nagy részében hogy fel se tűnt, csak szimplán már megszokott lett hogy fáj a hasam az idegtől meg hányingerem van. Kipróbáltam hogy milyen ha beveszek 2 szem xanaxot , meg bevettem 2 szem rivotrilt is egyszer. Hirtelen olyan könnyű lett minden , emberekkel beszélgetés, ismerkedés, munka hogy azóta éjjel nappal az jár még néha filmezés közben is a fejemben hogy milyen jó lenne újra azt a pár óra "lazulást" átélni. Ha nem lehetne hozzászokni éjjel nappal szedném őket életem végéig. Van valami természetes szer, vagy dolog ami hasonló nyugalmat vált ki, és ugyanilyen jól leszek tőle?
2020. jan. 18. 10:29
 1/6 szamo77db ***** válasza:
Nem ismerek ilyen természetes szereket. A Xanaxhoz és a Rivotrilhoz hogy jutottál hozzá? Most ugrott be, a Valeriána készül gyógynövényekből. De keresned kellene egy jó pszichiátert, aki segítene neked.
2020. jan. 18. 10:48
 2/6 tothp ***** válasza:
cannabis. (Németországban már a gyógyszertárak is árulják)
2020. jan. 18. 10:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem jó egyik függőségből a másikba menekülni. Az okát kell megszüntetni, amiért ezekre szükséged van.
2020. jan. 18. 11:15
 4/6 A kérdező kommentje:
1#-es: mit gondolsz meddig tart hozzá jutni? Amikor eleve rögtön felírják bárkinek, hiába veszélyes erősen addiktív szerek.
2020. jan. 18. 12:33
 5/6 anonim válasza:

Van valami természetes szer, vagy dolog ami hasonló nyugalmat vált ki, és ugyanilyen jól leszek tőle?

Esteleg a ~ Kratom (Mitragyna speciosa) -is megér egy próbát, bár rendszeres fogyasztása esetén ugyanúgy toleranciát alakít ki..

2020. jan. 18. 14:15
 6/6 anonim ***** válasza:
13 éve szedek Rivotrilt és jól vagyok :-)
2022. okt. 11. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!