Pszichésen lehet erős gyomorfajasom?
Figyelt kérdés
Durva elváltozást nem mutatott ki az orvos.enyhe gyulladás van a nyombelnel. Hetekig semmilyen tünetem nem volt de most egy hétig elégge szorongtam, majd egyik reggel nagyon erős gyomorfajasom volt kb 30 percig. Ez azóta úgy ismétlődött meg hogy tompabb fájdalom de órákig tartott. Vettem be xanaxot és másfél napig nem volt fajdalom2021. márc. 3. 09:28
1/4 A kérdező kommentje:
Csak azért gondolom hogy pszichés mert véletlenül laktozos dolgot ettem és előre féltem hogy rosszul leszek. Le sem ért már jött a roham
2021. márc. 3. 09:29
2/4 anonim válasza:
Azt kapod,amit elvársz,amire a legtöbbet gondolsz.
3/4 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, mert hetek óta rettegtem, hogy valami durvább betegségem van. Tökéletes vérképem lett , és enyhébb gyomor betegség quamatelt kaptam rá még gyogyvizet...de szerintem az aggódás velem maradt.szerintem keresek egy pszichológust
2021. márc. 3. 10:03
4/4 anonim válasza:
Írj,ha akarsz. Segítek szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!