Miért víz van a víztoronyban?
Figyelt kérdés
Ha a víztorony csak a víz nyomásáért felel, akkor lehetne bármilyen más folyadék is benne, nem?2021. jún. 2. 21:01
71/236 anonim válasza:
Ott rejtegetik a víztorony elől
72/236 anonim válasza:
Tényleg jó lenne ha valami rajzot mutatnál, hogyan képzeled el.
73/236 anonim válasza:
72
szerintem sehogy, így elég hamar belebukik a vázlatba, már ha belekezd, amit kétlek
74/236 A kérdező kommentje:
Ha lerajzolnám, akkor is értetlenkednétek valamin.
2021. jún. 3. 21:52
75/236 crudy válasza:
És mi bármit mondunk, te is értetlenkedni fogsz azon.
76/236 Psylocyber válasza:
gyerekek, fejezzétek be :D próbáljatok meg egy kis jóindulatot is feltételezni egymásról. Tudom ez itt nem mindig nyilvánul meg, de pl kérdező hidd el, hogy van aki csak segíteni akar, de akár még az is előfordulhat h félreérted, amit ír valaki... velem elég sokszor előfordult már. Ha valaki meg direkt sérteget, akkor azt nem szabad felvenni.
77/236 anonim válasza:
én azért írtam, hogy csináljon rajzot, mert akkor elképzelhető, hogy ő is rájön, hogy semmi értelme egy demizson benzint tartani a víztorony tetején...
78/236 Psylocyber válasza:
#77 rá fog jönni, én hiszek benne, sőt valószínűleg már tudja is, csak dacos még :) ez a része nekem 36 év alatt kezdett világos lenni, és néha még mindig én is idióta vagyok
79/236 anonim válasza:
Ez nem az elektronos csóka véletlenül? Az szokott ilyen agyalágyultságokon rugózni.
80/236 anonim válasza:
"rá fog jönni, én hiszek benne, sőt valószínűleg már tudja is, csak dacos még :) ez a része"
ha rájön se fogja beismerni, hogy mekkora fsság a világmegváltó ötlete.
meg hogy hülyének nézte a mérnököket, minket, meg úgy mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!