Az időgépet és az időutazást valószínűleg ugye sosem fogják feltalálni, de lehetséges-e olyan gép feltalálása, amivel majd bele láthatunk a jövőbe?
Ha nem pusztul ki hamarabb az emberiség, akkor fel fogják találni az időgépet, csak idő kérdése.:)
Régebben lehetetlennek tartották a:
- Nem állati erővel hajtott járművet
- Fémből készült hajókat
- Repülőgépeket
- Űrutazást
- Szobánál kisebb számítógépeket. Ez most minden gyereknél van, néhánynak több is.
#8:
Hagyd abba a hülyeségeket, vagy menj át ezzel az ezotériába.
Számtalan kutatás van arról a jelenségről, amiről beszélsz. (deja vu)
Az csak egy glitch az agyban, amikor adott élmények automatikusan a hosszútávú memóriába kerülnek, és úgy emlékszel, mintha megötrtént volna már. Mintha megálmodtad volna, mert az agyi folyamat, ami rövidtávúból a hosszútávú memóriába szortírozza a nappal átélt élményeket alvás közben történik.
Hát pszichikai szinten elég nehéz a jövőbe nézni. Kevés médium tudja ezt tudatosan megcsinálni, Random pedig csak kétértelmű dolgok jönnek, mint Nostradamusnál
Viszont készítettek olyan gépet, amivel a jövőbe lehet látni. Kettőt is ismerek.
1 - Az elsőt egy vatikáni tudós készítette. Longitudinális elektromágneses hullámok detektálásával működik. Mint a mechanikai hullámoknál a sűrűsödésekben megmarad az információ, az amlitudó,fázis viszonya maradandó deformációt hagy a szilárd testekben, ugyanígy az elektromágneses hullámokban is. Jelenleg még csak tranzverzális megoldást ismerünk a hullámegyenletre, elméletileg még nem állunk azon a szinten. Viszont technikailag egy fizikus papnak de sikerült a longitudinális (hosszanti) hullámokban megmaradt információt visszanyerni. Készülékével sikerült a multbeli történelmi eseményeket felidézni képi és hangi alakban
Sok esemény nem úgy volt, ahogy Jézus elmesélte, így a vatikán szétverte az időbelátó készüléket sajnos. Ez így ennyi volt
2 - Egy szerbiai föld alatti bázist találtak, amelyben több szézezer éves nagyon fejlett idegen technológiai civilizáció eszközeit találták meg, amellyel sikerül a multba és jövőbe belenézni. Írtaj róla pár könyvet román nyelven. Akit érdekel olvassa el
1fizikus
14 Fizikus vagyok, de sokkal többet tudok mint egy átlag kutató, ezért tűnik ezotérikusnak, de nekik nincs valódi tudásuk
Nem időgép építéséről, hanem idősíkokba látásról a mult megjelentéséről beszéltem
"sokkal többet tudok mint egy átlag kutató, ezért tűnik ezotérikusnak, de nekik nincs valódi tudásuk"
Ez a "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" elég ritkán szokott igaznak bizonyulni.
Amúgy akit ez a kauzalitás alapú időben hátra- és előrelátás érdekel, nézze meg a DEVS sci-fi minisorozatot.
Fikció, de ütős.
a lenézö pökhendi stílust hagyd a haveri körödbe. Itt emberek fejtik ki véleményüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!