Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Honnan tudják a fizikusok,...

Honnan tudják a fizikusok, hogy a moláris tömeg egyenesen arányos az atomtömeggel?

Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 13:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 A kérdező kommentje:

Te meg folyamatosan csak kinyilatkoztatásokat teszel, ahogy most is.

Tudod mi az, hogy kinyilatkoztatás? Amit korábban is folyamatosan csináltál. Idézet tőled:

"Negatív tömeg nem létezik, onnan tudjuk.

Az atomokat alkotó részecskék tömege egyenként pozitív, így az összegük is az. A keverés önmagában semmilyen hatással nincs az összekevert anyagok tömegére, nem érinti azt."

Tehát 3 állításomból 3-at úgy akartál megcáfolni, hogy mindössze leírtad az ellenkezőjét.

2021. márc. 3. 16:06
 72/76 A kérdező kommentje:

"Talán mert egy ágyúnál nem volt jelentősége a coriolis erőnek? Se nem lőtt olyan messzire, se nem volt annyira pontos, miért is kellett volna számolniuk vele?"

Éppen erről beszélek. Ágyúhoz elég egy korlátolt tudás. De nehogy már arra alapozva fogadjuk el Newton törvényeit, hogy működik az ágyú.

2021. márc. 3. 16:07
 73/76 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg azt hiszed, hogy azért fogadjuk el Newton törvényeit, mert az ágyú működik? :D
2021. márc. 3. 16:20
 74/76 anonim ***** válasza:
100%
Orvosi eset.
2021. márc. 3. 16:25
 75/76 anonim ***** válasza:
100%

Nem, én számos agymenésedet a gyökerénél fogva cáfoltam. Amiket leírtam, azok mikéntjét és miértjét a többiek már leírták, így értelmetlen rajtam számon kérned.

Persze most is az történik, ami eddig minden alkalommal: felhozol valamit, amit szétszedünk érvekkel, amikor pedig már nem találsz semmit, amibe beleköthetnél, átugrasz a következő témára:D

2021. márc. 3. 16:40
 76/76 Wadmalac ***** válasza:
87%

"folyamatosan csak kinyilatkoztatásokat teszel"

Bagoly mondja verébnek.

Egy darab érved nem volt, csak kinyilatkoztatások arról, hogy a tudomány milyen hülye, te meg milyen zseniális vagy.

Ami tudományos akart lenni, az mind meg lett cáfolva.

Sokkal többet kéne tudnod, hogy lásd, mennyire nem tudsz semmit.

Csak nem látsz ki az öntömjénezésed füstje mögül.

Kár is folytatni.

Sokadik eset: te sem információt szerezni, valódi kérdést feltenni jöttél ide, hanem az agymenésedet hirdetni, aztán mindenkit lehülyézni, aki cáfolja.

Zsákutcába tetted magad, nem fogsz soha többet tudni, mint most, mert a több tudást mind hülyeségnek nyilvánítod, ezért be sem gyűjtöd.

Ezzel a habizással életed végéig csak kocsmapultnál fogod osztani az észt a nálad részegebbeknek. Nem egy karrier.

2021. márc. 4. 07:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!