Honnan tudják a fizikusok, hogy a moláris tömeg egyenesen arányos az atomtömeggel?
"Komolyan érdekelne, hogy neked milyen a filozófiád. Hogyan látod a világot?"
Én tudományosan vizsgálom a világot, ahogy azt a tudományos módszertan megköveteli. Sajnos a tudósok többsége tesz magasból a tudományos módszertanra és csak felületesen vizsgálja a világot. Ez persze nem csoda, hisz már általános iskolától kezdve teljes egészében hagynak ki logikai lépéseket a levezetésből, így nem csoda, hogy a világon kb. mindenki hibásan tudja a fizikát. Én középiskolában majdnem megbuktam kémiából, mert a hülye tanár azt gondolta, hogy nekem tudnom kell, amit valószínűleg ő sem ért.
Ja hogy szóval már középiskolában okosabbnak hitted magad mindenkinél, aki amúgy tanított volna...
Így érthetőbb.
"Sajnos a tudósok többsége tesz magasból a tudományos módszertanra és csak felületesen vizsgálja a világot. Ez persze nem csoda, hisz már általános iskolától kezdve teljes egészében hagynak ki logikai lépéseket a levezetésből, így nem csoda, hogy a világon kb. mindenki hibásan tudja a fizikát."
Akkor mondd meg nekem kérlek, hogyan lehet az, hogy ezzel a hibásan tudott fizikával sikerült felépiteni a mai civilizációnk alapját képező technológiát?
"Én középiskolában majdnem megbuktam kémiából, mert a hülye tanár azt gondolta, hogy nekem tudnom kell, amit valószínűleg ő sem ért."
És vajon miért van az, hogy rendszerint a bukott (vagy bukás határán egyensúlyozgató, mielőtt belekötnél) diákok szerint hülyék a tanárok?
"Nem, pontosabban tudtam, hogy okosabb voltam. Ez feltűnt abból, hogy a tanár leszólt, amiért nem olyan sorrendben rendezem át az egyenletet, ahogy ő akarja."
És te ebből azt szűrted le, hogy a tanár hülyébb nálad. Hát gratulálok.
Az eszedbe sem jutott, hogy lehet, hogy ezzel is tanitani szeretett volna valamit?
"Akkor mondd meg nekem kérlek, hogyan lehet az, hogy ezzel a hibásan tudott fizikával sikerült felépiteni a mai civilizációnk alapját képező technológiát?"
Miért ne sikerült volna? Ágyút is sikerült kifejleszteniük az embereknek, mégis annyira hibásan gondolkoztak a világról, hogy még 1900-ban se korrigálták a Coriolis erő okozta eltérülést.
"Miért ne sikerült volna? Ágyút is sikerült kifejleszteniük az embereknek, mégis annyira hibásan gondolkoztak a világról, hogy még 1900-ban se korrigálták a Coriolis erő okozta eltérülést."
Talán mert egy ágyúnál nem volt jelentősége a coriolis erőnek? Se nem lőtt olyan messzire, se nem volt annyira pontos, miért is kellett volna számolniuk vele?
Te is számolsz mindig a relativisztikus hatásokkal, mikor arra vagy kiváncsi, hogy mennyi volt az átlagsebességed hazafelé a nyaralásból?
"Én tudományosan vizsgálom a világot, ahogy azt a tudományos módszertan megköveteli. Sajnos a tudósok többsége tesz magasból a tudományos módszertanra és csak felületesen vizsgálja a világot"
Két hazugság.
1. : Nem tudományosan vizsgálod a világot.
Te ellentmondasz a tényeknek és bizonyítékoknak, anélkül, hogy cáfolnád azokat. Tehát nem tudományosan, hanem inkább ezoterikusan vizsgálod a világot. Az ide, és más kérdésekhez írt hozzászólásaid
is egyértelműen tanúsítják ezt. Mindenhol megcáfoltunk, és bebizonyítottuk az igazunkat. Neked csak trollkodásra futotta.
2. : A tudósok viszont tudományosan vizsgálják a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!