Milyen alapon állítják a tudósok, hogy a Föld gömbölyű?
"Hogy tud egy “nem igaz dolog”, egy szimpla parasztvakítás működni a valóságban ?"
Mert úgy alkottuk meg a fogalmainkat, hogy működésnek nevezzük azt, ami a matematikából kijön.
Egy test gyorsulása a rá ható erő függvényében: a=F/m
A tudatlan fizikus kipróbálja; rugós erőmérővel húzza a téglát, majd a fejére csap, hogy mekkora igazság van ebben a képletben. Észre se veszi, hogy a rugós erőmérőn SZÁNDÉKOSAN úgy lett a skála berajzolva, hogy ne lehessen a fizikusokat hibával vádolni.
“Észre se veszi, hogy a rugós erőmérőn SZÁNDÉKOSAN úgy lett a skála berajzolva, hogy ne lehessen a fizikusokat hibával vádolni.”
Egyrészt a rugós erőmérőt is mi, emberek találtuk fel. Másrészt ha ez igaz lenne akkor tulajdonképpen nem létezne a tudományban olyan ,hogy valaki hibázott valamivel, hisz “minden úgy lett direkt csinálva”. Hát marhára nem. Egyébként ebben a kommentedben erős összeesküvés-elmélet szagot érzek. Mintha azt mondanád ,hogy “a tuggyukikk úgy rakták össze a mérőműszereket hogy a túdósókat félrevezessékk!!!444!!!”. Jól gondolom ,hogy valami ilyesmire akarsz kilyukadni ?
"Jól gondolom ,hogy valami ilyesmire akarsz kilyukadni ?"
Nem erre akarok kilyukadni. Az a történelemtudomány, ahol tudjukkik "alkotják" meg a múltat. Én arra akarok kilyukadni, hogy a fizikusok tautológiákat tudományos felfedezésként adnak el.
Én azért hagytam ott a tudományt, mert minden érdekességet kivettek belőle és semmi új érdekeset nem lehetett felfedezni, mert rögtön letiltották és kiközösítettek.
Ott vannak pl a prehisztorikus építmények; olyan hatalmas, heterogén építőelemekkel felépített konstrukciókat nem tudnánk ma sem olyan pontosan felépíteni, ahogy azt tették valakik. Ennek ellenére, ha ezt valaki kimondja piramididiótának, konteosnak bélyegzik.
A fizikában is rengeteg fehér folt van, de ha valaki a parajelenségeket, a nullponti energiát akarják kutatni újszerű megközelítéssel, akkor azt mondják idióta. Na köszönöm szépen. Én ebből nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!