Melyek azok az evolúciós "dolgok" (itt nem tudok helyes/jobb szót írni), amik a mai világunkban már nem volnának szükségesek?
Figyelt kérdés
Szóval azok a dolgok az emberi szervezetben pl. (vagy bármelyik élőlényben) amik az evolúció eredményei, tehát a Túlélést segítette.
Sok ilyen lehet de hol vannak ezek vajon összeszedve az ismertek? Van erről könyv?vagy valami forrás?
2020. jan. 7. 19:34
81/86 anonim válasza:
Én akarok egy vízautót.
Léci csináljatok nekem. Nem kell szabadalmaztatni, én csak hajtani akarom 😃
82/86 A kérdező kommentje:
80: irány az ágyikó!
2020. jan. 9. 21:20
83/86 A kérdező kommentje:
Áttérhetünk erre is, bár ez se volt cél.
Hidrogén oxigén ez a két anyag a tényezők.. van kérdés?
2020. jan. 9. 21:22
84/86 A kérdező kommentje:
Mert szívesen válaszolok 😂 de kérlek ezúttal ne a google első kiadásaiból kapirgálj.
2020. jan. 9. 21:24
85/86 anonim válasza:
Ja hogy van benne egy akkumulátor ami bontja a vizet. Így már világos a mesteri terv.
86/86 A kérdező kommentje:
Más is kell?
2020. jan. 10. 01:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!