Melyek azok az evolúciós "dolgok" (itt nem tudok helyes/jobb szót írni), amik a mai világunkban már nem volnának szükségesek?
Szóval azok a dolgok az emberi szervezetben pl. (vagy bármelyik élőlényben) amik az evolúció eredményei, tehát a Túlélést segítette.
Sok ilyen lehet de hol vannak ezek vajon összeszedve az ismertek? Van erről könyv?vagy valami forrás?
Egy példa: olvastam valahol, hogy a rák a szervezet természetes reakciója ha tartós trauma éri.
Ez hasznos volt pl. amikor az ember lenyelt egy nagy csontot mint a kutyák mert gyorsan kellett ennie, félve más ragadozóktól, a ragadozó elkergette ez csak rövid trauma volt, nem jött rák, de a nagy csont elakadt a bélrendszerében, tartósan ottragadt, erre jött a szervezet válaszreakciója, a rák gyorsan növő daganatai, es azok segítették ki a csontot. Ezutan trauma megszűnik, ennek hatására a daganatok visszahúzódnak.
Ez manapság nem ideális, mert nyugodtan ehetünk, fincsi filézett kajcsikat. De trauma, meg stressz elég sok érhet, munkahelytől kezdve mindenhol..Az orvosok nem megnyugtatnak a daganat kapcsán hanem fokozzák a félelmet, de ez nem elég, kemoval ki is nyirnak, holott amit leirtam 1981 ota isMert...
De ne ragadjunk le itt, ez egy példa volt, tud valaki forrást ilyenekre?
Jaj már ide is idehozod ezt a nyomorék csontos baromságot?
Ezerszer cáfolva lett.
Jó akkor az m1,(küldesz forrást a cáfolatról?)
Mást tudsz valamit írni? Olyan is jó lenne nekem ami cáfolva lett.. köszi
Mások már leírták... de pontos információt csak akkor lehet adni, ha pontosan idelinkeled a forrást.
Egy biztos, semmilyen tudományos bizonyíték nincs ami alátámasztaná. Egyetlen állatfajnál sem figyeltek meg soha egyetlen hasonló jelenséget sem.
Ez meddő vita lesz..
A főkérdés aktuális, hagyjuk a másikat.
A másik kérdésnél se linkeltél semmilyen forrást.
Mi alapján állítod ezt? Valami antalvali.hu vagy szabadonebredok.com összeesküvésoldalról szedted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!