Melyek azok az evolúciós "dolgok" (itt nem tudok helyes/jobb szót írni), amik a mai világunkban már nem volnának szükségesek?
Szóval azok a dolgok az emberi szervezetben pl. (vagy bármelyik élőlényben) amik az evolúció eredményei, tehát a Túlélést segítette.
Sok ilyen lehet de hol vannak ezek vajon összeszedve az ismertek? Van erről könyv?vagy valami forrás?
Most lebuktál.
Korábban azt írtad "hallottam a TV-ben, már nem emlékszem"
Aztán kiderült nagy szakértője vagy ennek az áltudományos baromságnak. Nyilván kiírtál két tudományosnak tűnő kérdést, és így csempészted be az ezotrollkodásodat.
Sajnálom, minket nem tudsz átverni ezzel.
"Egyetemi anyag"... jó vicc.
"A kérdező kommentje:
Jó de direkt irtam, ovastam valahol, bztos megtudnám újra talalni."
Troll vagy, és áltudományos terjesztő.
A harmadik bekezdésed egyértelműen a Hamer féle elmebeteg Mengele szökevény náci orvostól van.
Biztos vagyok benne hogy a csontos agybaj is egy ilyen "nívós" oldalról származik.
Egyébként ha Dr. Hamer akár egyetlen mondatát is elhiszed, akkor a csontos sztorit is beszopod... gond nélkül.
Innentől kezdve ezotériában kell folytatni a pajtásaiddal.
"Hozzá elment 100 beteg abból meghalt 3, az orvosnál 100bol 30. Ja a 30 az nem baj. "
Egyrészt ha ilyen arányban halnának az orvoshoz járók, már rég kipusztult volna az emberiség. Másrészt óriási a különbség aközött hogy egy betegség mortalitási rátája magas a legjobb kezelések ellenére is, vagy hogy valaki simán élhetett volna, ha nem veri át és kezeli félre valami kókler.
Utóbbi esetben természetesen már egyetlen eset is gyilkosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!