Ki a felelős Trianon ért? Az ország megcsonkításáért
A történelem nem álmodozásról szól kedves kérdező. ?????????? legalább ismernéd a történelmet „Van egy álmom, hogy egy napon Georgia vöröslő dombjain az egykori rabszolgák és az egykori rabszolgatartók fiai le tudnak majd ülni a testvériség asztalához.”
(Martin Luther King, 1963. augusztus 28.) És ez az álma teljesült Ő TETT ÉRTE nem nézte a következményeket meg a fehérek hatalmát ja és nem egyezet ki . a történelmi álom egy jövöbe helyezett cél amik felé jó érzések vezetnek .Nem kell álmodnotok nézhetitek a történelmet ugy ahogy akarjátok de leírtam hogy mit okoz ha a jóság vezet .
Honnan veszed, hogy nem ismerem a történelmet? Kikérem magamnak ezt, fogalmad sincs arról, hogy én mennyire ismerem.
Maga a történelem nem arról szól, hogy a kiegyezést, vagy akármit hogyan lehetett volna elkerülni. A történelem nem ezért jött létre, hanem azoknak a kutatására.
Kérdező, hogy jön Martin Luther King ahhoz, hogy a történelmen mit sem változtat az utólagos okoskodás és álmodozás?
Pár kommenttel ezelőtt még te háborogtál, hogy miért nem értjük, mire is gondolsz... egyre inkább úgy tűnik, hogy itt bizony határozottan a fordítottja áll fent.
:DDDDDDDDDDDDD
Szerintem "ne fáraszuk" a kérdezőt, hagyjuk meg az ő álomvilágában, hadd éljen a saját kis világában. Mindenki, aki itt volt és válaszolt neki, meggyőződött, hogy élnek igen... hmm, álmodozó emberek a világban, de szerintem az ide tévedt olvasó tudni fogja, hogy ki a hiteles és ki nem, hogy ki a rugalmas gondolkodású és ki nem, és hogy ki nyilvánítja fárasztónak a másikat, és ki a valóban fárasztó. ;)
Tudom hogy nem nekem írtad, Kérdező, de akkor sem jó, amit írtál...
Neked viszont igazad lehet, 66., azt hiszem tényleg hanyagolom én is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!