Ha Rommelnek sikerül eljutnia Sztálingrádig, megnyerték volna a Németek a háborút?
A felsőbbrendüséget nem én irtam hanem te.
Én a technológiáól irtam,ez azonban köztudott.
Pl. az egész holdprogram német volt, akár rá is irhatták volna a rakétára, hogy hej hitler.
És ez is nyilvános tény szabadon utána olvashatnál ha vennéd a fáradtságot bár valószinű hog y nagyon jól tudod, csak ugye ug ynem lehetne kisiklatni a beszélgetést, ezzel a felsőbbrendű kifejezéssel viszont azt hiszed igen.
Igen Braun a rakétákkal foglalkozott.
Miért mit gondolsz mivel küldték volna célba az atomtöltetet?
Az meg hogy mikor lett volna a németeknek atombombája szintén csak idő kérdése lett volna.
ha tudnak időt nyerni lett volna atombomba is és sok minden más is.
ezeket az utóbbi baromságokat te találtad ki, mert kifogytál az értelmes érvekből.
az atombomba nem éppen csodafegyver, csak egy alacsonyabb szinten levő ellenfér ellen használható, de ezt már leirtam
" ha stalingradnal nyernek akkor megfelelő számítógépet is építenek. Sőt Neumann Jánosuk is Meg Tellerük meg Szilárd Leójuk is lett volna mert az ilyen emberek minden bokorban megtalálhatóak és gyakran születnek ilyenek. És Csak is Stalingradnak koszonheto,hogy nem lett."
na ezekről a baromságokról küldj linket akkor ha nem te találtad ki és tudsz...
Ezek a te hülyeségeid voltak, ezek nem az én szavaim.
Igen. Ezt nevezik ferditésnek, amit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!