Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Ha Rommelnek sikerül eljutnia...

Ha Rommelnek sikerül eljutnia Sztálingrádig, megnyerték volna a Németek a háborút?

Figyelt kérdés

#stgrad
2014. nov. 15. 22:58
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/111 A kérdező kommentje:

A felsőbbrendüséget nem én irtam hanem te.

Én a technológiáól irtam,ez azonban köztudott.

Pl. az egész holdprogram német volt, akár rá is irhatták volna a rakétára, hogy hej hitler.

És ez is nyilvános tény szabadon utána olvashatnál ha vennéd a fáradtságot bár valószinű hog y nagyon jól tudod, csak ugye ug ynem lehetne kisiklatni a beszélgetést, ezzel a felsőbbrendű kifejezéssel viszont azt hiszed igen.

2014. nov. 26. 22:59
 102/111 A kérdező kommentje:

Igen Braun a rakétákkal foglalkozott.

Miért mit gondolsz mivel küldték volna célba az atomtöltetet?

Az meg hogy mikor lett volna a németeknek atombombája szintén csak idő kérdése lett volna.

ha tudnak időt nyerni lett volna atombomba is és sok minden más is.

2014. nov. 26. 23:02
 103/111 anonim ***** válasza:
Talán lett volna nekik 10 év műlva de az amerikaiaknak előbb lett volna és akkora németek megszívták volna. Olvass már utána, hogy mi minden kellett a kifejlesztéséhez mert már egy előző hozzászoló is helyesen írta, hogy a németek TÉVÚTON jártak de annyira ,hogy még 10 év múlva se lett volna nekik. Az amerikaiaknak is iszonyat nagy szerencséjük volt , hogy Neumann épp ráért a többi magyarral együtt kölönben nekik sem lett volna. Továbbá az amerikaiaknak volt még egy olyan eszközük ami a németeknek nem és e nélkül nem lehetett volna megépíteni az atombombát ezt pedig úgy hívták ,hogy SZÁMÍTÓGÉP és Neumann meg értett is hozzá. De már tudom hogy erre is azt mondod majd,hogy ha stalingradnal nyernek akkor megfelelő számítógépet is építenek. Sőt Neumann Jánosuk is Meg Tellerük meg Szilárd Leójuk is lett volna mert az ilyen emberek minden bokorban megtalálhatóak és gyakran születnek ilyenek. És Csak is Stalingradnak koszonheto,hogy nem lett. Hihetetlen vagy.
2014. nov. 27. 00:01
 104/111 A kérdező kommentje:

ezeket az utóbbi baromságokat te találtad ki, mert kifogytál az értelmes érvekből.

az atombomba nem éppen csodafegyver, csak egy alacsonyabb szinten levő ellenfér ellen használható, de ezt már leirtam

2014. nov. 27. 00:25
 105/111 anonim ***** válasza:
Mégis mire gondolsz mert küldhetek linket. Mi az amit én találtam ki?
2014. nov. 27. 18:30
 106/111 anonim ***** válasza:
Nem csoda fegyver? Akkor mi a Wunderwaffe szerinted ha nem ez és aminek a kifejlesztéséhez ennyi zseni kellett az mi más lehet?
2014. nov. 27. 19:12
 107/111 A kérdező kommentje:

" ha stalingradnal nyernek akkor megfelelő számítógépet is építenek. Sőt Neumann Jánosuk is Meg Tellerük meg Szilárd Leójuk is lett volna mert az ilyen emberek minden bokorban megtalálhatóak és gyakran születnek ilyenek. És Csak is Stalingradnak koszonheto,hogy nem lett."

na ezekről a baromságokról küldj linket akkor ha nem te találtad ki és tudsz...

2014. nov. 27. 20:53
 108/111 anonim ***** válasza:
"De már tudom hogy erre is azt mondod majd,hogy ha stalingradnal nyernek akkor megfelelő számítógépet is építenek. Sőt Neumann Jánosuk is Meg Tellerük meg Szilárd Leójuk is lett volna mert az ilyen emberek minden bokorban megtalálhatóak és gyakran születnek ilyenek. És Csak is Stalingradnak koszonheto,hogy nem lett. Hihetetlen vagy."
2014. nov. 27. 21:01
 109/111 anonim ***** válasza:
és még én ferdítek...
2014. nov. 27. 21:02
 110/111 A kérdező kommentje:

Ezek a te hülyeségeid voltak, ezek nem az én szavaim.

Igen. Ezt nevezik ferditésnek, amit csinálsz.

2014. nov. 27. 21:10
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!