Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mi a legnagyobb hazugság a...

Mi a legnagyobb hazugság a történelemben?

Figyelt kérdés
Miért?

2021. aug. 3. 18:49
1 2 3 4 5 6
 41/55 TappancsMancs ***** válasza:
71%

"Most arra gondolsz, hogy kéne benne lennie egy hosszú listának dolgokról, ami ott tart, hogy "nem tudjuk"?"

Kicsit javítom, mert azt is lehet felvetésként hozzátenni és szoktak is ilyet, hogy funkciója ismeretlen... Szóval nem így hogy nem tudjuk és kész. De ezt is szokták közölni, nyilván tudományos szóhasználatban és nem ilyen puritán módon. :) Meg további javaslatokat fogalmazhatnak meg, észrevételeket közölhetnek róla, stb.

"Nem lenne ezzel sem baj, ha nem adna alapot kismillió áltudományos agymenésnek, ami aztán a komplett régészetet elhitelteleníti."

Ebben részben egyet is lehet érteni, de a tárgyi közlése az egy közlés és önmagában semmire sem ad okot. A piramisok is ott állnak, és hát van akiknek az akár űrhajó, ő dolguk nem? De nem takarjuk el ezért a piramisokat. :) A lelet közlése az alap kellene legyen, ott kezdődik minden további. Kezdődhet.

"Én nem érzem, hogy a régészet annyira eldugna dolgokat tisztázásukig."

A többi tudományág is kerüli, hogy asztalra vágjon bizonytalan témákat.

Az, hogy mondjuk a változások, mármint a már tudományos konszenzusos változások esetlegesen lassan érnek le az OKTATÁSBA, az szerintem nem a régészet hibája."

Itt a kérdés is valahogy pont erről szól, hogy van ilyen, akárhogyan is van, de van, ezt sajnos tény ma már, és a hogyanjáért szerintem sem a régészek felelősek.

2021. aug. 6. 14:56
 42/55 TappancsMancs ***** válasza:
71%
40/ :)
2021. aug. 6. 15:04
 43/55 TappancsMancs ***** válasza:
71%
Amúgy amit linkeltél abban is írja, hogy nem tudják a funkcióját biztosan és csak feltevések vannak. De érdemes lenne hasonlóakat keresni külön a környék és ország leletei között. Hátha vannak ilyenek összeszereletlenül is. Mondjuk azzal is csak annyit lehetne kezdeni, hogy múzeumba lehetne tenni, de érdekes lenne.
2021. aug. 6. 15:44
 44/55 anonim ***** válasza:
100%
Mit olvastam én az utolsó válaszban? 😥
2021. aug. 9. 06:15
 45/55 anonim ***** válasza:
100%
45.Kicsit sok volt így reggel.
2021. aug. 9. 07:01
 46/55 Wadmalac ***** válasza:
87%
Na ha admin beleolvas, ettől az agymenéstől repül is az egész tokkal-vonóval az ezóba.
2021. aug. 9. 07:18
 47/55 Rick ***** válasza:
100%
@44 Valami történelmi bizonyítékot kérhetek, ha olyan sok van?
2021. aug. 9. 08:36
 48/55 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Sárkánybébi azt nem kell komolyan venni.
2021. aug. 9. 10:50
 49/55 Rick ***** válasza:
100%
@49 De ez még viccnek is sok!
2021. aug. 9. 12:51
 50/55 Wadmalac ***** válasza:
100%
Elég termékeny vitába trottyantott bele, kár érte.
2021. aug. 9. 12:59
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!