Felrobbant te nagyon okos, csak eleinte nem valós információkat közöltek az emberekkel.
2021. aug. 3. 19:26
4/55 anonim válasza:
Pl. Hitler öngyilkos lett
2021. aug. 3. 19:37
5/55 TappancsMancs válasza:
Annyi ilyen van, hogy legnagyobbat nem is érdemes mondani. :) Olyanok is vannak, ami gyakorlatilag nem is téma a közbeszédben, mert gyakran leragadnak a világháború és magyar történelem kereteiben.
2021. aug. 3. 19:38
6/55 anonim válasza:
A modern "demokrácia" kialakulása. Az uralkodó osztály több száz évre pacifikálta a tömegeket, azzal a címszóval, hogy mostantól "ti dönthettek". Persze ha egy picit is megkapirgálod a felszínt, egyértelmű hogy csak az uralkodó osztály és az uralkodó osztály közt választhatsz, soha nem volt semmi jelentősége annak, hogy hova húzod az "ikszet". Szerintem ez elég nagy hazugság, és a mai napig él.
Persze nem ez az első tömegpacifikáló hazugság. Ott van előtte az egész kereszténység, ami több mint 1000 évig érte el ugyanezt a hatást. Talán a kereszténység még nagyobb hazugság volt, mint a demokrácia, ez már egyéni hit kérdése...
2021. aug. 3. 19:39
7/55 anonim válasza:
A középkor történelme Róma "bukásától" kb. az évezred végéig... (ez egy nagyjából 600 éves időszak).
2021. aug. 3. 19:39
8/55 anonim válasza:
7
Én is ezt akartam írni. A 99%-a fikció.
2021. aug. 3. 19:43
9/55 anonim válasza:
Hallottam olyan konteót,hogy nem létezik atombomba sem,csak 500 repülőgép egyszerre bombázta le Nagasakit és Hiroshimát. Eljátszották,hogy van atombombájuk,hogy átverjék az ellenséget.
2021. aug. 3. 19:44
10/55 Rick válasza:
A nagy világvallások.
Az első vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első naiv emberrel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!