Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » A csúnya embereket ért diszkri...

A csúnya embereket ért diszkrimináció mikor fog egyen rangra lépni a faji, vallási vagy nemi diszkriminációval?

Figyelt kérdés

Ez az egyetlen diszkrimináció ami még mindig tabu, és emberek milliói szenvednek az igazságtalanságok miatt. Most nyilván aki sosem volt a skála azon végén azt hidegen hagyja a téma mert ok nélkül sosem rúgtak bele, de azért elég sok emberről beszélünk, akár 3-5 % is lehet. De talán inkább 10% akiket egyértelműen hátrányos megkülönböztetés ér pusztán megjelenésük miatt. A lookizmust is már elfogadja a tudomány.

Mikor fog politikai szintre előlépni az ügy? Mikor lesznek mozgalmak akár a BLM, Pride stb?

Miért az az egyetlen diszkrimináció típus amelyikkel nem foglalkoznak?

2021. jún. 28. 21:09
 31/92 A kérdező kommentje:

28

Jó, de az opció túl kevés. Például nem tanácsos társas tevékenységeket keresni és azt élvezni, mert mindenhol vannak emberek akik igyekeznek letörni és elvenni az életkedved, éreztetni, hogy neked nincs jogod a szórakozáshoz, víg kedélyhez, önfeledt nevetéshez!

2021. jún. 29. 15:38
 32/92 A kérdező kommentje:

30.

De ez nem paranoia, hanem saját tapasztalat! Higgy neked!

2021. jún. 29. 15:39
 33/92 anonim ***** válasza:
100%

"De ez nem paranoia, hanem saját tapasztalat!"

Oké, akkor tényeket kérek, hogy ez miből derül ki hogy tényleg így van, és nem csak te képzelsz be magadnak mindenféle ostobaságot!

2021. jún. 29. 15:41
 34/92 A kérdező kommentje:

33

Hát a beszólások amikor jól érzem magam. Amikor még jártam picit fiatalabban buliba és elengedtem magam, akkor a “haver” szólt, hogy ne táncoljak úgy mert nem áll jól, Zozónak még elmegy de nekem nem áll jól. Amikor jóízüket nevettem, jöttek a megjegyzések, hogy milyen “eredetien” tudok nevetni! És sok ilyen.

2021. jún. 29. 15:47
 35/92 anonim ***** válasza:
40%
29. Menj agyturkaszhoz! Ez mar sulyos tevkepzet...
2021. jún. 29. 16:27
 36/92 A kérdező kommentje:

35

Lásd 34-es hozzászólásom.

Most úgy teszel mintha az emberek nem szoktak volna összesúgni meg kuncogni amikor egy bénább külsejű ember úgymond “ igyekszik” , vagy szórakozik és jól érzi magát. Ez nagyon gyakori. Nem csak az én esetemben figyeltem meg, más csúnyákkal is pont ezt csinálják. Összesúgnak majd mosolyognak. Olyan szinten megalázó és lelombozó tud lenni ez. Mert tehetünk bármit, a genetikánk miatt ugyis ugyanabba a dobozba fognak minket rakni!

2021. jún. 29. 16:32
 37/92 anonim ***** válasza:
100%
36. Bájos ahogy megerősíted a paranoiádat cáfolatként...😂😂😂
2021. jún. 29. 17:07
 38/92 anonim ***** válasza:
100%
Pedig van benne valami, és ezt szép emberként mondom. Egy önfeledten vonagló jócsaj teljesen más reakciót vált ki az emberből, mint egy csúnya, hiába csinálják milliméterre ugyanazt.
2021. jún. 29. 20:10
 39/92 A kérdező kommentje:

38

Végre egy őszinte.

2021. jún. 29. 20:59
 40/92 Wadmalac ***** válasza:
87%

Kedves kérdező, az az érzésem, hogy neked simán egy kivagyi, egoista, csak kinézettel foglalkozó korlátolt haveri társaságod van.

Vagy simán túlérzékeny vagy és nulla öniróniával rendelkezel, amivel az alkalmi finomabb célzásokat az előnytelen külsődre simán meg lehetne riposztolni.

Egyszer bekeveredett a haveri társaságunkba egy ilyen kirakat-gondolkodású gyerek és amikor ment egymás körbeoltogatása sima poén alapon, mindenki adott-kapott és jól szórakoztunk, úgy gondolta, beszáll a poénkodásba és simán ledagadtozott.

Válaszként megkérdeztem, hogy tudja-e miért vannak olyanok, akik csak a külsővel és nem az intelligenciával foglalkoznak. Nem tudta. Mondom azért, mert sokkal többet nézelődnek, mint gondolkodnak.

Plusz megjegyeztem, én dagadt vagyok, te buta. Én lefogyok egy év alatt, ha kell, de te mit teszel?

Onnantól inkább csöndben volt.

Erről beszéltem, nem nyavalyogni kell, nem a világnak kell túltennie magát a kevésbé előnyös külsődön, hanem elsősorban neked.

2021. jún. 30. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!